1 Qershori nA� familjen e Teuta Kurtit! Ja si argA�tohen fA�mijA�t e kA�ngA�tares

Ka shpA�rnda njA� video nA� Facebook. Dhe aty shihet lumturia nA� familjen e saj. KA�ngA�tarja Teuta Kurti duket tA� jetA� e bekuar pA�r familjen qA� Zoti I fali, shkruan kolona.info.
Kurti nA� videon e shpA�rndarA� nA� llogarinA� e saj sociale ka prezantuar lumturinA� e fA�mijA�ve teksa luajnA� me babanA� e tyre, nA� ditA�n e fA�mijA�ve 1 Qershor. Kolona.info

https://www.instagram.com/p/Bjex9V5Bng3P9tllHAqyfZeJ0gaMcwlR432JeU0/?taken-by=teutakurtiluta\

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.