104 vjeAi??arja nga Gjilani qAi?? pAi??rdor telefonin e menAi??ur si njAi?? 20-vjeAi??are

http://www.irisevers.nl/detrola-record-player-price/ Xhezide Alija nga StanAi??iqi i Gjilanit kishte shkuar te tAi?? afAi??rmit e saj nAi?? KumanovAi??, nga ku edhe ka folur pAi??r sekretin e jetAi??gjatAi??sisAi?? sAi?? saj.Ai??

Ajo Ai??shtAi?? 104 vjeAi??e dhe Ai??shtAi?? nAi?? gjendje tAi?? mirAi?? fizike, sa nuk ka fare nevojAi?? pAi??r syze dhe nuk e ka fare problem tai??i??i pAi??rshtatet teknologjisAi??.

http://www.kangle.se/ashwagandha-root-price/

Gjyshja ka mbijetuar katAi??r luftAi??ra, ka 60 pasardhAi??s, duke pAi??rfshirAi?? pesAi?? fAi??mijAi??t e saj, nipAi??r e mbesa, stAi??rnipAi??r e stAi??rmbesa.
Ajo vazhdon tAi?? ketAi?? njAi?? memorie tAi?? shkAi??qyer. Sekreti i jetAi??gjatAi??sisAi?? sAi?? saj, ajo thotAi?? tAi?? jetAi?? puna e pandAi??rprerAi??, ushqimi modest dhe i shAi??ndetAi??shAi??m.
ai???Kam kaluar gjithAi?? jetAi??n duke ngrAi??nAi?? bukAi?? misri, domate, qepAi??, lakAi??r dhe tAi?? tjera, dhe vetAi??m qumAi??sht deleshai???, thotAi?? ajo.

Ajo thotAi?? se jeta nuk Ai??shtAi?? e keqe sot, por nuk i pAi??lqen mAi??nyra se si vajzat e reja janAi?? tAi?? veshura. Ajo thotAi?? se gratAi?? duhet tAi?? jenAi?? ndryshe nga burrat.
ai???Tani veshja Ai??shtAi?? mAi?? ndryshe. Nuk mAi?? pAi??lqen aspak, por Ai??farAi?? tAi?? bAi??j. Vajza duhet tAi?? jetAi?? njAi?? vajzAi??, gruaja grua, burri burrAi??. Ata duhet tAi?? jenAi?? tAi?? ndryshAi??m. Tani nuk dihet nAi??se Ai??shtAi?? vajzAi??, nuse apo burrAi??ai???, thotAi?? gjyshe Xhezidja.
Ajo po vizitonte KumanovAi??n pAi??r djalin e xhaxhait tAi?? saj, i cili ishte 80 vjeAi??.

http://www.sieuthivatlieuxaydungonline.com/ho-tro-khach-hang/levlen-online-australia

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.