‘13 vjet me Bigjin’! Miranda Hashani festë për qenin e dashur 

Tash e 13 vjet jeton me të në një shtëpi. Dhe atë tashmë e ka bërë pjesë të familjes.

Në ditëlindjen e 13 të Bigjit, qenit të saj, këngëtarja Miranda Hashani është shfaqur shumë e lumtur, shkruan Kolona.info.

Miranda ia ka festuar ditëlindjen e 13-të të qenit, ndërsa ka bërë edhe ëmbëlsirë për të, mbi të cilën ka vënë numrin 13.

Të lumtur janë shfaqur edhe bashkëshorti i këngëtares dhe fëmijët e saj./Kolona.info

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.