76 kallAi??zime penale pAi??r operime minerare joligjore nAi?? 2017 (VIDEO)

 

http://www.socialmediaclub.at/2018/02/naprosyn-buy.html GjatAi?? njAi?? punAi??torie, zyrtarAi??t e Komisionit tAi?? Pavarur pAi?? Miniera dhe Mineraleve, folAi??n edhe pAi??r cilAi??sinAi?? e punimeve qAi?? dalin nga tenderAi??t.

AnAi??tarAi??t e komisionit pAi??r miniera e minerale, thanAi?? se shpeshherAi?? materialet e pAi??rdorura janAi?? tAi?? blera tek kompanitAi?? qAi?? veprojnAi?? ilegalisht.

KAi??tu nga pAi??rfaqAi??sues tAi?? MinistrisAi?? sAi?? Zhvillimit Ekonomik dhe asaj tAi?? BujqAi??sisAi??, u kAi??rkua koordinim mAi?? i madh, derisa u tha se pAi??rveAi?? tokave, po bAi??hen dAi??me edhe nAi?? buxhetin e shtetit.

KronikAi?? nga Enis ReAi??ica

https://youtu.be/cEShJLMq-OM

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.