A Ai??shtAi?? afAi??r dasma e Blake me Gwen?

A do tAi?? ketAi?? dasmAi?? sAi?? shpejti pAi??r Ai??iftin simpatik Blake Shelton dhe Gwen Stefani?

NjAi?? gjAi?? e tillAi?? mund tAi?? ndodh, ndonAi??se jo sAi?? shpejti. TAi?? paktAi??n kAi??shtu ka thAi??nAi?? vet kAi??ngAi??tari i muzikAi??s country, nAi?? njAi?? intervistAi?? nAi?? CMT me Cody Alan.

ai???E mendoj njAi?? gjAi?? tAi?? tillAi??. Nuk mendoj qAi?? do tAi?? ndodh sAi?? shpejti, por e mendoj. Sa mAi?? shumAi?? kohAi?? qAi?? kalon besoj qAi?? jeni me afAi??r njAi?? vendimiai??? Ai??shtAi?? shprehur Shelton.

E dashura e tij Gwen Stefani gjithashtu ka folur pAi??r njAi?? martesAi?? tAi?? mundshme me Blake, gjatAi?? njAi?? interviste te The Ellen DeGeneres Show javAi??n qAi?? shkoi. http://reaacburkina.com/cannabis-seeds-best-shop

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.