Adem Mikullovci kAi??rkon pension artistik pAi??r njerAi??zit qAi?? kanAi?? lAi??nAi?? gjurmAi?? nAi?? art dhe kulturAi??

Aktori, skenaristi, producenti dhe politikani, Adem Mikullovci, ka kAi??rkuar qAi?? tAi?? ketAi?? njAi?? pension artistik pAi??r njerAi??zit qAi?? kanAi?? lAi??nAi?? gjurmAi?? nAi?? artin dhe kulturAi??n shqiptare, njofton Klan Kosova.
Mikullovci ka deklaruar se ky nderim do tAi?? duhej tAi?? ishte ai???njAi??farAi?? lloj Nobeliai???.

ai???Duhet tAi?? merret njAi?? vendim pAi??r njerAi??zit qAi?? kanAi?? lAi??nAi?? gjurmAi?? nAi?? kulturAi??. Ky numAi??r i kAi??tyre njerAi??zve Ai??shtAi?? shumAi?? i kufizuar, njAi?? numAi??r shumAi?? i vogAi??l. Nuk po di mbase ta formuloj saktAi??, por ky duhet tAi?? jetAi?? njAi??farAi?? lloj Nobeliai???, ka thAi??nAi?? Mikullovci nAi?? fjalAi??n e tij nAi?? Kuvend.

ai???KAi??tu kAi??rkohet njAi?? nderim, njAi?? status i veAi??antAi??, pAi??r njerAi??zit e rrallAi??ai???.

http://lab-kelly.dk/whatsapp-spy-spyware-iphone/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.