Aksident, vetura hyn brenda ndAi??rtesAi??s nAi?? PrishtinAi??

NjAi?? veturAi?? ka pAi??rfunduar nAi?? brendAi??si tAi?? njAi?? ndertese nAi?? PrishtinAi??, saktAi??sisht nAi?? lagjen e MuhaxherAi??ve. Aksidenti ka ndodhur para disa minutave pAi??rderisa nuk dihen rrethanat se si Ai??shtAi?? shkaktuar.

PAi??rveAi?? dAi??meve materiale dhe xhamave tAi?? thyer tAi?? ndAi??rtesAi??s ku Ai??shtAi?? ndeshur vetura nuk Ai??shtAi?? raportuar pAi??r ndonjAi?? tAi?? lAi??nduar.

Policia e KosovAi??s vazhdimisht po bAi??n apel pAi??r kujdes nAi?? komunikacion pasi numri i tyre Ai??shtAi?? rritur sAi?? fundmi.

Sipas statistikave tAi?? PolicisAi?? sAi?? KosovAi??s Ai??do ditAi?? shqiptohen mbi njAi?? mijAi?? tiketa trafiku pAi??r kundAi??rvajtAi??sit nAi?? komunikacion.

FotografitAi?? nga vendi i ngjarjes:

http://frc.dasmaninstitute.org/?p=2984

http://ujang.me/iphone-spyware-phone-spy/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.