Alketa Vejsiu tregon tAi?? vetmen gjAi?? qAi?? nuk e shqetAi??son nAi?? mAi??ngjes

Ka publikuar njAi?? fotografi nga shtrati. Dhe aty ka treguar se Ai??shtAi?? vetAi??m njAi?? gjAi?? qAi?? nuk e shqetAi??son mAi??ngjeseve. E ajo Ai??shtAi?? e qeshura e fAi??mijAi??ve tAi?? saj, shkruan Kolona.info.

Alketa Vejsiu ka treguar se nuk e shqetAi??son vetAi??m qeshja e fAi??mijAi??ve tAi?? saj, kur e zgjon nAi?? mAi??ngjes.

ai???E vetmja thirrje e cila nAi?? mAi??ngjes qAi?? nuk mAi?? shqetAi??son, Ai??shtAi?? qeshja e fAi??mijAi??ve tAi?? mi!ai???, ka shkruar ajo./Kolona.info

http://dymonpower.ca/?p=48495

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.