AmerikanAi??t japin afatin e bisedimeve dhe pAi??r karrigen e KosovAi??s nAi?? OKB

Ushtruesi i detyrAi??s sAi?? ZAi??vendAi??sndihmAi??sit tAi?? Sekretarit Amerikan tAi?? Shtetit Matthew Palmer I cili qAi??ndroi pAi??r vizitAi?? nAi?? PrishtinAi?? dhe Beograd para disa ditAi??sh, ka deklaruar se anAi??tarAi??simi i KosovAi??s nAi?? OKB Ai??shtAi?? qAi??llimi i negociatave KosovAi?? ai??i??Serbi. Ai ka pAi??rmendur edhe afatet rreth marrAi??veshjes pAi??r normalizimin e raporteve ndAi??rmjet KosovAi??s dhe SerbisAi??.
Palmer megjithatAi?? ka thAi??nAi?? se nuk ka ndonjAi?? datAi?? tAi?? precizuar se kur Kosova do tAi?? mund ta fitojAi?? karrigen nAi?? OKB.
ai???Sigurisht qAi?? ky Ai??shtAi?? qAi??llimi ynAi??. Nuk kam afat kohor pAi??r kAi??tAi??, anAi??tarAi??simi nAi?? OKB Ai??shtAi?? process I komplikuar, kAi??rkohAi??t kohAi?? qAi?? tAi?? arrihet, por integrimi I KosovAi??s nAi?? sistemin ndAi??rkombAi??tar Ai??shtAi?? duke vazhduar, shpresoj se do tAi?? pAi??rshpejtohet dhe qAi?? Kosova nAi?? njAi?? periudhAi?? tAi?? shkurtAi??r do tAi?? jetAi?? anAi??tare e OKBai??i??sAi??, por edhe njAi?? herAi??, nuk kemi ndonjAi?? afat tAi?? caktuar, datAi?? tAi?? dAi??shiruar pAi??r kAi??tAi??, pra sa mAi?? parAi?? tAi?? jetAi?? e mundurai??? ka thAi??nAi?? Palmer.
Diplomati amerikan ka ka folur edhe pAi??r afatin e bisedimeve pAi??r normalizimin e raporteve KosovAi?? ai??i??Serbi duke thAi??nAi?? se nAi??se kjo do tAi?? arrihej deri nAi?? fund tAi?? vitit do tAi?? ishte e shkAi??lqyeshme.
ai???Kur Ai??shtAi?? fjala pAi??r kornizAi??n kohore, a mendoj se normalizimi duhet tAi?? arrihet deri nAi?? fund tAi?? vitit- do tAi?? ishte e shkAi??lqyeshme, mendoj se ka shans pAi??r progress tAi?? rAi??ndAi??sishAi??m deri nAi?? fund tAi?? vitit 2018 nAi??se dyl palAi??t i kthehen me pAi??rkushtim procesit. NAi??se kjo nuk ndodhAi??, atAi??herAi?? do tAi?? bisedohet mAi?? gjatAi??. Shpresoj qAi?? tAi?? dyja palAi??t do tAi?? munden tAi?? arrijnAi?? pAi??rparim, mendoj se kjo Ai??shtAi?? e mundur, por nuk dua tAi?? vendos afat pAi??rfundimtar ai??i?? nAi?? kuptimin qAi?? dy palAi??t duhet qAi?? deri mAi?? kAi??tAi?? datAi?? tAi?? gjejnAi?? zgjidhjen ose duhet ta gjejmAi?? njAi?? zgjidhje tjetAi??r. Do tAi?? jemi nAi?? kAi??tAi?? proces aq sa duhetai??? ka thAi??nAi?? Palmer. http://blog.flavert.com/2018/02/16/purchase-probalancspa/ http://passionbelts.ru/?p=5357

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.