Arabia Saudite lA�shon patent shoferA�t e parA� pA�r gratA� (Foto/Video)

 

QA� nga 24 qershori, gratA� mund tA� vozisin vetura nA� ArabinA� Saudite. Ky A�shtA� vendimi i marrA� mA� parA� ndA�rsa tani gratA� nA� kA�tA� shtet kanA� filluar tA� pajisen me paten shoferA�.

Ministria e Informacionit ka filluar tA� ndajA� patent shoferA�t e para pA�r gratA�, ndA�rsa javen e ardhshme 2,000 licenca do ta��u jepen shoferA�ve gra javA�n e ardhshme.

 

Vendimi pA�r tA� hequr ndalimin e shofereve femrave A�shtA� marrA� nA� shtator tA� vitit 2017 si pjesA� e njA� fushate tA� Princit Mohammed Bin Salmani tA� quajtur a�?Vision 2030a�? ku parashihen disa reforma moderne nA� ArabinA� Saudite.

Lexo edhe:  Historia e unazës së martesës, sa e bukur aq dhe intriguese

https://twitter.com/arabnews/status/1003642400764579842

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.