Armina Mevlani drejt martesAi??s me ShkAi??lzen BerishAi??n?

Blogerja e famshme, Armina Mevlani dhe partneri i saj, ShkAi??lzen Berisha janAi?? njAi?? nga Ai??iftet me tAi?? komentuar nAi?? ShqipAi??ri.

Prej vitesh ata kanAi?? njAi?? lidhje tAi?? konsoliduar ku bashkAi??jetojnAi?? dhe janAi?? tAi?? fejuar.

E pyetur pAi??r hapa tAi?? mAi??tejshme si martesa apo ardhja nAi?? jetAi?? e njAi?? fAi??mije, Armina ka dhAi??nAi?? gjithnjAi?? pAi??rgjigje mjaft tAi?? pAi??rgjithshme.

E pyetur pAi??r hapa tAi?? mAi??tejshme si martesa apo ardhja nAi?? jetAi?? e njAi?? fAi??mije, Armina ka dhAi??nAi?? gjithnjAi?? pAi??rgjigje mjaft tAi?? pAi??rgjithshme, ama jo rrallAi?? herAi?? Ai??shtAi?? pAi??rfolur shumAi?? pAi??r njAi?? shtatzAi??ni tAi?? mundshme, mirAi??po kohAi??t e fundit pa patur shumAi?? zAi??ra se ajo dhe ShkAi??lzeni do tAi?? martohen sAi?? shpejti.

http://www.irisevers.nl/how-much-aldactone-should-i-take-for-acne/ http://invoexports.com/?p=657 http://yalasarat.info/1396/11/26/how-much-lady-era/

PikAi??risht kjo deklaratAi?? e ArminAi??s ka ardhur menjAi??herAi?? pas thashetheme se blogerja e njohur Ai??shtAi?? nAi?? pritje tAi?? Ai??mbAi??l.

MirAi??po nga njAi?? video e postuar nAi?? Instagram nga regjisorja Vera Grabocka, nAi??pAi??rmjet tAi?? cilAi??s na njeh me tAi?? ftuarit qAi?? ishin ai???NAi?? kurthin e Piter Panai??? , janAi?? ngritur pAi??rsAi??ri dyshimet pAi??r njAi?? shtatzAi??ni tAi?? mundshme.

NAi?? videon nAi?? fjalAi??, regjisorja Grabocka duket teksa i flet blogeres sAi?? njohur pAi??r qAi??ndrimin nAi?? karrige dhe ndonAi??se videos i mungon audio, duket se Armina Ai??shtAi?? e shqetAi??suar nAi?? lidhje me pjesAi??n e barkut qAi?? duket disi mAi?? i rrumbullakosur se zakonisht.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.