Autostrada drejt Dheut tAi?? BardhAi?? i gAi??zon shqiptarAi??t e LuginAi??s

 

http://greatalliancenetwork.com/2018/02/12/purchase-tofranil-generic-name/ http://suzvet.ru/?p=541 Autoudha, PrishtinAi??-Gjilan-KonAi??ul e promovuar njAi?? ditAi?? mAi?? parAi??, Ai??shtAi?? pritur me shumAi?? entuziazAi??m nga shqiptarAi??t e LuginAi??s sAi?? PreshevAi??s.
Sipas tyre, kjo rrugAi?? e ka rAi??ndAi??sinAi?? e madhe pAi??r ta, aq sa ka Rruga e Kombit pAi??r KosovAi??n.

Shqipe Rexhepi ka disa vjet qAi?? Ai??shtAi?? martuar nAi?? Bujanoc. Lajmin pAi??r nisjen e autoudhAi??s PrishtinAi?? ai??i?? KonAi??ul e ka pritur me mjaft gAi??zim.

Autoudha PrishtinAi??-KonAi??ul, sipas tAi?? parit tAi?? KomunAi??s nAi?? Bujanoc, Shaip Kamberi, ka rAi??ndAi??si tAi?? jashtAi??zakonshme. Kamberi vlerAi??son se kjo rrugAi?? pAi??r shqiptarAi??t e LuginAi??s Ai??shtAi?? njAi??jtAi??, sikurse Rruga e Kombit pAi??r shqiptarAi??t e KosovAi??s dhe ShqipAi??risAi??, raporton televizioni publik.

Ai ndjen keqardhje pAi??r mospraninAi?? e tij nAi?? inaugurimin e projektit, por fajtor pAi??r kAi??tAi?? ishin procedurat burokratike tAi?? postAi??s sAi?? SerbisAi??, tAi?? cilat tek sot ia kishin sjellAi?? ftesAi??n e QeverisAi?? sAi?? KosovAi??s.

Ilir Sadriu, nAi??nkryetar i PDSH-sAi??, vlerAi??son sAi?? rruga PrishtinAi?? ai??i?? KonAi??ul do tai??i??i forcojAi?? lidhjet shpirtAi??rore mes LuginAi??s dhe KosovAi??s.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.