BashkAi??punim i shkAi??lqyeshAi??m mes MitrovicAi??s dhe KukAi??sit

http://www.baitboatforsale.com/2018/02/cannabis-seeds-uk-seller/ http://scandipac.se/?p=1690 BashkAi??punimi mes komunAi??s sAi?? MitrovicAi??s dhe tAi?? KukAi??sit Ai??shtAi?? i shkAi??lqyeshAi??m. KAi??shtu u vlerAi??sua sot nAi?? MitrovicAi??, gjatAi?? takimit mes kryetarit tAi?? MitrovicAi??s, Agim Bahtiri dhe tAi?? BashkisAi?? sAi?? KukAi??sit, Bashkim Shehu.

Sipas komunikatAi??s, pAi??rveAi?? situatAi??s aktuale politike dhe tAi?? sigurisAi?? nAi?? MitrovicAi??, u diskutua edhe pAi??r Ai??Ai??shtje tjera me interes tAi?? pAi??rbashkAi??t.

ai???Do tAi?? nisim simbolikisht veAi?? tjerash edhe aktivitetet pAi??r shAi??nimin e 19 vjetorit tAi?? eksodit tAi?? shqiptarAi??ve ku do tAi?? marrin pjesAi?? edhe pAi??rfaqAi??sues tAi?? komunAi??s sAi?? Rahovecit, ndAi??rsa finalja e kAi??tyre aktiviteteve do tAi?? pAi??rfundojAi?? tAi?? hAi??nAi??n me njAi?? tubim tAi?? madh nAi?? KukAi??sai???, ka thAi??nAi?? Bahtiri.

NAi?? anAi??n tjetAi??r, kryetari i BashkisAi?? sAi?? KukAi??sit, Bashkim Shehu, u shpreh i lumtur qAi?? ndodhet sot nAi?? MitrovicAi??, ndAi??rsa ka pAi??rgAi??zuar Bahtirin pAi??r punAi??n e mirAi?? qAi?? Ai??shtAi?? duke bAi??rAi?? pAi??r qytetin e MitrovicAi??s dhe qytetarAi??t e saj.

Sipas tij, ky bashkAi??punim mes kAi??tyre dy qyteteve do tAi?? vazhdojAi?? edhe nAi?? tAi?? ardhmen.

ai???Do tAi?? vazhdojmAi?? qAi?? edhe nAi?? tAi?? ardhmen tAi?? bashkAi??punojmAi?? shkAi??lqyeshAi??m mes vete dhe ky bashkAi??punim do tAi?? shtrihet nAi?? shumAi?? fusha qAi?? janAi?? nAi?? interes tAi?? qytetarAi??veai???, theksoi Shehu.

Bahtiri dhe Shehu kanAi?? shAi??titur nAi??pAi??r rrugAi??t e qytetit tAi?? MitrovicAi??s, ndAi??rsa nisAi??n simbolikisht shAi??nimin e 19 vjetorit tAi?? eksodit, me vAi??nien e kurorave me lule tek shtatoret e heronjAi??ve dhe dAi??shmorAi??ve nAi?? MitrovicAi??.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.