BA�jini kA�to veprime, qA� tA� flini mA� mirA�

 

Ka shumA� njerA�z qA� kanA� probleme me gjumin. Por ky problem mund tA� rregullohet shumA� lehtA� a�� duke ndryshuar sjellje.

Ka shumA� gjA�ra qA� mund ta��i bA�ni nA� mA�ngjes, mesditA� por edhe mbrA�mje qA� ndikojnA� qA� tA� rriten shanset pA�r tA� kaluar njA� natA� nA� gjumA� tA� thellA�.

Sipas ekspertA�ve A�shtA� mirA� qA� dita tA� fillohet herA�t. Kjo A�shtA� e para qA� duhet bA�rA�.

TA� tjerat janA�:
2. Dilni nA� dritA� pasi tA� jeni zgjuar qA� qA�ndroni pA�r 15 minuta
3. NdA�rroni rrobat me tA� cilat flini por edhe qarqafA�t
4. Ushtroni pak pasi tA� jeni zgjuar
5. Kujdesuni pA�r ushqimin qA� hani a�� pA�rdorni fruta dhe perime
6. Dilni dhe ecni pas drekA�s
7. Mos pini kafe
8. DA�gjoni muzikA� ose relaksohuni me dicka tjetA�r
9. Shkyquni nga telefoni dhe kompjuteri
10. BA�jeni njA� dush
11. Shtrihuni dheA� fikeni dritA�n
a�� FLINIIIa��

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.