Berisha i shqetAi??suar nga fjalori i pAi??rdorur nAi?? seancat e Kuvendit: TAi?? mbrojmAi?? fAi??mijAi??t nga gjuha e pistAi??

FjalAi??t qAi?? janAi?? pAi??rdorur kohAi??s sAi?? fundit nAi?? seancat parlamentare nAi?? Kuvendin e KosovAi??s, janAi?? komentuar shumAi?? pAi??r tAi?? keq. E ato kanAi?? detyruar tAi?? reagoj edhe profesorin e etikAi??s nAi?? Universitetin e PrishtinAi??s, Ibrahim Berisha, pAi??rcjell kolona.info.

Ai ka kAi??rkuar qAi?? seancat e Kuvendit tAi?? KosovAi??s tAi?? transmetohen nAi?? media pas orAi??s 24 pasi qAi?? sipas profesorit fjalAi??t qAi?? po pAi??rdorAi??n aty janAi?? nAi?? dAi??m tAi?? fAi??mijAi??ve.

ai???PAi??r tAi?? mbrojtur fAi??mijAi??t nga njAi?? kAi??so gjuhe joetike, tAi?? pistAi??, kAi??rcAi??nuese dhe ofenduese, mbledhjet e Parlamentit tAi?? KosovAi??s, do tai???ishe mirAi?? tAi?? transmetohen nAi?? medie pas orAi??s 24ai???, ka shkruar Ibrahim Berisha nAi?? llogarinAi?? e tij sociale./Kolona.info http://guilhermerosario.com/2018/02/15/price-of-geriforte/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.