Beyonce bAi??n historinAi?? ai??i?? gruaja e parAi?? me ngjyrAi?? qAi?? kryeson nAi?? Coachella

KAi??ngAi??tarja Beyonce, ka shkruar historinAi?? nAi?? vikendin qAi?? e lAi??m pas.

Kjo pasi ajo Ai??shtAi?? bAi??rAi?? gruaja e parAi?? me ngjyrAi?? e cila ka kryesuar nAi?? festivalin e njohur tAi?? artit dhe muzikAi??s nAi?? SHBA, Coachella, njofton Klan Kosova.

Vitin e shkuar kAi??ngAi??tarja lajmAi??roi se nuk do tAi?? ishte pjesAi?? e festivalit vjetor pAi??r shkak tAi?? shtatzAi??nisAi??, pAi??r tai??i??u rikthyer mAi?? nAi?? fund, fuqishAi??m dhe nAi?? formAi??, si Ai??do herAi?? tjetAi??r

http://trippafin.com/how-much-lady-era/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.