Biznesmeni brazilian varros veturAën, kjo AështAë arsyeja

NjAë biznesmen brazilian kishte pranuar shumAë reagime negative pas njoftimit se donte tAë varroste veturAën e tij.

Chiquinho Scarpa, 62 vjeAë kishte njoftuar nAë Facebook se do tAë varroste veturAën e tij Bentley e cila kushton 367,000aëë qAë tAë mund ta ngiste atAë nAë botAën tjetAër pasi qAë tAë vdiste.

Ai tha se ishte frymAëzuar nga faraonAët egjiptianAë tAë cilAët varroseshin sAë bashku mAë gjAërat e tyre tAë vlefshme materiale.

Ai madje publikoi edhe njAë foto ku shihej pranAë varrit tAë veturAës sAë tij tAë dashur.

Lexo edhe:  Skandal: Volkswagen dhe BMW përfshihen në fiksim të çmimeve

Por, kAëtAë veprim braziliani e kishte bAërAë gjatAë njAë konference pAër tAë promovuar dhurimin e organeve njerAëzore.

Ai kishte thAënAë:

aë?AështAë absurde tAë varrosim diAëka mAë tAë vlefshme se Bentley: organet tuaja.aë?

Ai mbante njAë kartAë nAë tAë cilAën shkruhej:

aë?UnAë jam dhurues organesh. Po ti?aë?

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.