Ai??aushi kAi??rkon shkarkimin e menjAi??hershAi??m tAi?? kryeshefit tAi?? AUV-it

Driton Ai??aushi nAi?? emAi??r tAi?? grupit tAi?? deputetAi??ve tAi?? pavarur ka thAi??nAi?? se gjendja e rAi??ndAi?? e sigurisAi?? ushqimore nAi?? vend nuk duhet lejohet.

Sipas tij qAi?? nga paslufta vendi nuk ka pasur kontroll tAi?? duhur.

ai???AUV ka dAi??shtuar qAi?? tAi?? mbrojAi?? jetAi??n e yetetarAi??ve nga kAi??tro produkte. Pas skandalit tAi?? mishit u gjetAi??n me tonelata mish tAi?? skaduar dhe pa dokumentacion. Raste tAi?? tilla po gjenden plotAi?? dhe kjo tregon dAi??shtimin e kAi??tij institucioni. Do tAi?? ishte gabim sikur ky tAi?? trajtohet si dAi??shtimi i vetAi??m i AUV-it. Ky institucion ka dAi??shtuar nAi?? secilin aspekt qAi?? lidhet me sigurinAi?? ushqirmoreai???, ka thAi??nAi?? ai, raporton lajmi.net.

Ai??aushi tha se pAi??r kAi??tAi?? nuk ka pasur asnjAi?? reagim nga kryeministri.

ai???Ai??shtAi?? shokuese qAi?? deri mAi?? sot nuk ka apsur asnjAi?? reagim tAi?? vetAi??m nga kryeministri pAi??r kAi??tAi?? situatAi??. Kujtoj qAi?? ky Ai??shtAi?? njAi?? institrucion nAi?? kuadAi??r tAi?? zyrAi??s sAi?? kryemninistrit. Andaj ne kAi??rkojmAi?? shkarkimin e menjAi??hershAi??m tAi?? kryeshefit tAi?? AUV-it dhe bordit menaxhues si dhe nisjen e hetimeve nga prokuroriaai???, tha ai. http://www.sieuthivatlieuxaydungonline.com/ho-tro-khach-hang/cheap-panmycin http://leseries.cz/cheap-lady-era-100mg/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.