Ai??iftet me shumAi?? para martohen, ata me rrogAi?? tAi?? barabartAi?? nuk ndahen kurrAi??

A Ai??shtAi?? paraja Ai??elAi??si pAi??r njAi?? jetAi?? tAi?? lumtur dashurore? http://www.ontariotestingcenter.com/buy-cannabidiol-cost/ http://059nsk.ru/2018/02/15/cheap-combivent/

NdonAi??se dashuria Ai??shtAi?? gjAi?? e vAi??shtirAi?? pAi??r ta gjetur dhe pAi??r ta mbajtur, duket se Ai??elAi??si pAi??r njAi?? lidhje tAi?? lumtur mund tAi?? jetAi?? nAi?? atAi?? se sa para fitoni sAi?? bashku, transmeton Telegrafi.

Jo vetAi??m se Ai??iftet tAi?? cilat fitojnAi?? shumAi?? para janAi?? mAi?? tAi?? prirAi?? tAi?? martohen, por Ai??iftet qAi?? i kanAi?? tAi?? njAi??jtat rroga kanAi?? shanse mAi?? tAi?? mAi??dha pAi??r tAi?? qAi??ndruar sAi?? bashku.

Patrick Ishizuka ka shkruar njAi?? letAi??r, e cila Ai??shtAi?? publikuar nAi?? ai???Demographyai??i??, ku e ka eksploruar mAi??nyrAi??n se si ndikon paraja nAi?? lidhjen dashurore.

Sipas tij, nAi?? momentin kur Ai??iftet i kanAi?? trefishuar tAi?? ardhurat, ata janAi?? shumAi?? mAi?? tAi?? prirAi?? tAi?? martohen.

NdAi??rkaq, po sipas tij, Ai??iftet me pak tAi?? ardhura janAi?? mAi?? tAi?? prirAi?? tAi?? ndahen.

Ishizuka gjithashtu pAi??rmend faktin se barazia nAi?? rrogAi?? (pra kur personat e martuar kanAi?? tAi?? njAi??jtAi??n rrogAi??) ndihmon nAi?? stabilitetin e lidhjes, qAi?? nAi??nkupton se Ai??iftet e tilla janAi?? mAi?? pak tAi?? rrezikuara nga divorci.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.