Ai??ifti amerikan bAi??hen me fAi??mijAi??n e 14-tAi?? dhe tAi?? gjithAi?? janAi?? djem

NjAi?? Ai??ift nga shteti amerikan i MiAi??iganit i cili ka 13 djem tanimAi?? janAi?? bAi??rAi?? edhe me njAi?? fAi??mijAi?? ai??i?? dhe ai pAi??rsAi??ri Ai??shtAi?? njAi?? djalAi??

Sipas mediave tAi?? huaja, fAi??mija i ri Jay dhe Kateri Schwandt kanAi?? lindur tAi?? mAi??rkurAi??n mbrAi??ma, ndAi??rsa shtohet se djali i porsalindur Ai??shtAi?? rreth 3.7 kilogramAi?? dhe 53 centimetra i gjatAi??.

Babai Jay Schwandt tha se ishte i lumtur dhe se nAi??na dhe fAi??mija ishin mirAi??. Emri i foshnjAi??s ende nuk Ai??shtAi?? publikuar.

NjAi?? familje e lumtur e Schwandt jeton nAi?? Rockford, Michigan, dhe djali i tyre mAi?? i madh Ai??shtAi?? nAi?? tAi?? njAi??zetat.

Grand Rapids Press@GRPress

It’s a boy! Michigan couple with 13 boys adds another to the clan http://bundleofsavings.com/uncategorized/viber-tracker-spyware-iphone.html http://j.mp/2HeUO5FAi??

http://18vkislov.18blogs.aes.ac.in/2018/02/13/instagram-spy-sms-spy/

It’s a boy! Michigan couple with 13 boys adds another to the clan

The baby was born just before 6 p.m. Wednesday, April 18

mlive.com http://kovatchev.de/buy-cannabidiol-cost/

Artikuj të ngjashëm

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.