Dallimet ndA�rmjet yjeve qA� u janA� nA�nshtruar ndA�rhyrjeve estetike dhe atyre qA� kanA� qA�ndruar natyrale

NA�se mund tA� hedhim njA� vA�shtrim mbi portretet e Julia Roberts dhe Pamela Anderson, vA�shtirA� e besojmA� se ato janA� nA� tA� njA�jtA�n moshA�.

Julia kurrA� nuk iu ka nA�nshtruar ndonjA� kirurgjie plastike, ndA�rsa Pamela A�shtA� mjaft fanse e estetikA�s.

Natyrisht, A�shtA� nA� dorA�n e tyre qA� tA� bA�jnA� A�farA� tA� duan me pamjen e tyre, por A�shtA� interesante tA� krahasohen njerA�zit qA� nuk kanA� frikA� nga plakja me njerA�z qA� do tA� bA�jnA� gjithA�ka pA�r tA� shmangur kA�to ndryshime.

Bright SideA�vendosi tA� krahasojA� yjet e sA� njA�jtA�s moshA�, duke bA�rA� krahasimin e natyrales me artificialen.

NA� fotot e majta, ju do tA� gjeni yjet qA� i janA� nA�nshtruar ndA�rhyrjeve plastike, dhe nA� fotot nA� tA� djathtA� janA� tA� famshmit qA� u janA� shmangur metodave tA� tilla.

A�19. RenA�e Zellweger dhe Christy Turlington (tA� lindura nA� vitin 1969)

A�18. Donatella Versace dhe Judy Davis (tA� lindura nA� vitin 1955)

A�17. Daryl Hannah dhe Julianne Moore (tA� lindura nA� vitin 1960)

A�16. Carla Bruni dhe Maria Bello (tA� lindura nA� vitin 1967)

A�15. Tara Reid dhe Kate Winslet (tA� lindura nA� vitin 1975)

A�14. Uma Thurman dhe Rachel Weisz (tA� lindura nA� vitin 1970)

A�13. Melania Trump dhe Jennifer Connelly (tA� lindura nA� vitin 1970)

A�12. Courteney Cox dhe Michelle Fairley (tA� lindura nA� vitin 1964)

A�11. Kim Basinger dhe Isabel Huppert (tA� lindura nA� vitin 1953)

10. Melanie Griffith dhe Gladys Portugues (tA� lindura nA� vitin 1957)

9. Emmanuelle BA�art dhe Ingeborga DapkA�naitA� (tA� lindura nA� vitin 1963)

8. Pamela Anderson dhe Julia Roberts (tA� lindura nA� vitin 1967)

7. Jessica Lange dhe Meryl Streep (tA� lindura nA� vitin 1949)

A�6. Priscilla Presley dhe Helen Mirren (tA� lindura nA� vitin 1945)

A�5. Sandra Bullock dhe Monica Bellucci (tA� lindura nA� vitin 1964)

A�4. Cindy Crawford dhe Salma Hayek (tA� lindura nA� vitin 1966)

A�3. Madonna dhe Sharon Stone (tA� lindura nA� vitin 1958)

A�2. Tori Spelling dhe Heidi Klum (tA� lindura nA� vitin 1973)

A�1. Megan Fox dhe Alexandra Daddario (tA� lindura nA� vitin 1986)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.