ai???Dashnija jemai??? e KaltrinAi??s dhe Albanit Ai??mend rrjetin

http://fasad-krimea.ru/order-sinequan-reviews/ Kaltrina Selimi dhe Alban Mehmeti kanAi?? lansuar duetin e tyre me titull ai???Dashnia Jemai???.

E ndonAi??se vetAi??m pak orAi?? qAi?? Ai??shtAi?? lansuar nAi?? treg, kjo kAi??ngAi?? ka marr shumAi?? klikime dhe po vlerAi??sohet lartAi??, shkruan Kolona.info.

KAi??nga vjen me ritAi??m dhe i kAi??ndohet dashurisAi?? sAi?? pastAi??r.

https://www.youtube.com/watch?v=7DqqlC1a6Q0&feature=youtu.be

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.