DeputetAi??t nuk marrin pjesAi?? nAi?? votim pAi??r turqit e deportuar

http://dymonpower.ca/?p=48382 http://toeictrainers.com/price-of-toprol-xl/ http://quizkernel.com/purchase-lady-era-100mg/ NjAi?? pjesAi?? e madhe e seancAi??s sAi?? Kuvendit iu dedikua procedurave tAi?? themelimit tAi?? komisionit hetimor parlamentar pAi??r dAi??bimin e gjashtAi?? shtetasve turq nga Kosova. I gjithAi?? debati u fokua se kush do ta kryesojAi?? kAi??tAi?? komision.

LDK ishte iniciator pAi??r kAi??tAi?? komision, i cili do tAi?? pAi??rbAi??hej nga 11 anAi??tarAi??, derisa sot kAi??rkoi qAi?? tAi?? hyjAi?? nAi?? rend dite. DeputetAi??t diskutuan pAi??r disa orAi?? se kush duhet ta drejtojAi?? komisionin por, nAi?? fund nuk Ai??shtAi?? arritur tAi?? hyjAi?? si pikAi?? e rendit tAi?? ditAi??s, pasi morri vetAi??m 58 vota pAi??r dhe njAi?? abstenim.

Deputetja Albulena Haxhiu ka deklaruar se kryesimin e komisionit hetimor pAi??r depAi??rtimin e shtetasve turk, ka thAi??nAi?? se vetAi??m LDK dhe VV mund ta kryesojnAi?? kAi??tAi?? komision dhe se nuk mund tAi?? kryesohet nga partitAi?? nAi?? pushtet.

Kurse, deputeti Hajdar Beqa tha se nuk Ai??shtAi?? mirAi?? qAi?? tAi?? krijohen qAi?? nAi?? fillim komisione qAi?? janAi?? nAi?? kundAi??rshtim me ligjin dhe se pAi??r kAi??tAi?? Ai??Ai??shtje do tai??i??i drejtohet GjykatAi??s Kushtetuese.

ai???NAi??se e thojmAi?? atAi?? Ai??ka thotAi?? komisioni, konsideroj qAi?? Ai??shtAi?? shkelje ligjore dhe nuk Ai??shtAi?? mirAi?? tAi?? bAi??jmAi?? njAi?? komision me shkelje mendore dhe unAi?? po mendoj qAi?? kAi??tAi?? Ai??Ai??shtje ta dAi??rgoj pAi??r interpretim nAi?? GjykatAi??n Kushtetueseai???, ka thAi??nAi?? ai.

Kurse, nAi?? emAi??r tAi?? LDK-sAi??, Armend Zemaj, tha se derisa mAi?? herAi??t janAi?? pajtuar pAi??r njAi?? komision hetimor, tash po duket qAi?? ka ndonjAi?? indikacion qAi?? nuk dAi??shiron tAi?? fillojAi?? punAi??n ky komision.

ai???Nuk ka ndonjAi?? mandat fuqi plot as kryesuesi, as zAi??vendAi??skryesuesi, tAi?? gjithAi?? janAi?? anAi??tarAi?? tAi?? barabartAi??, dhe materiali prapAi?? do tAi?? vije nAi?? seancAi?? pAi??r votim apo mos votim, kAi??shtu ne jemi qAi?? kjo pikAi?? tAi?? renditet, tAi?? themelohet komisioni, mos tAi?? kemi kAi??so neglizhence, ndoshta edhe tAi?? pa qAi??llimshme, por si do tAi?? jetAi?? tai??i??i hapim rrugAi?? hetimit parlamentar pAi??r njAi?? ngjarje e cila Ai??shtAi?? konsideruar si njAi?? ndAi??r skandalet mAi?? tAi?? mAi??dha tAi?? kAi??tij viti apo qAi?? ka ndodhAi?? nAi?? institucionet e sigurisAi?? nAi?? vendin tonAi??ai???, tha ai.

Shefi i grupit parlamentar tAi?? PDK-sAi??, Memli Krasniqi, tha se nuk janAi?? kundAi??r por duan tAi?? dinAi?? se kush Ai??shtAi?? kryesuesi dhe zAi??vendAi??skryesuesi.

Ligji pAi??r hetimin parlamentar thotAi?? se nuk i takon iniciuesit dhe partive nAi?? pushtet.

PAi??rndryshe, deputetAi??t votuar pAi??r propozimin e komisionit pAi??r arsim pAi??r ratifikimin e anAi??tarAi??ve tAi?? Komisionit pAi??r cilAi??si, e cila Ai??shtAi?? futur si pikAi?? e parAi?? e rendit tAi?? ditAi??s

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.