DAi??rgohen nAi?? Kuvend emrat e ri pAi??r KAi??shillin ShtetAi??ror tAi?? CilAi??sisAi??

Ministri i Arsimit, ShkencAi??s dhe TeknologjisAi??, Shyqiri BytyAi??i nAi?? seancAi??n e sotme tAi?? Kuvendit tAi?? KosovAi??s ka bAi??rAi?? tAi?? ditur qAi?? Ai??shtAi?? paraqitur lista prej nAi??ntAi?? anAi??tarAi??ve tAi?? ri tAi?? KAi??shillit ShtetAi??ror tAi?? CilAi??sisAi?? sAi?? Arsimit nAi?? AgjencinAi?? e Akreditimit tAi?? KosovAi??s.

Bytyqi deklaroi se pas procedurAi??s dhe hapjes sAi?? konkursit, kanAi?? aplikuar gjithAi??sej 35 persona tAi?? cilAi??t janAi?? futur nAi?? njAi?? listAi?? tAi?? ngushtAi?? prej 16 personave, raporton lajmi.net.

ai???MenjAi??herAi?? pas rekomandimeve tAi?? Kuvendit, unAi?? si ministAi??r kam thirr Komisionin pAi??r Hartimin e UdhAi??zimit Administrativ, dhe nAi?? kAi??tAi?? mbledhje ishin tAi?? pranishAi??m tAi?? gjithAi?? akterAi??t pAi??r formimin e njAi?? udhAi??zimi cilAi??sor administrativai??? deklaroi ai.

ai???Pas publikimit tAi?? konkursit kanAi?? aplikuar 35 kandidatAi?? tAi?? cilAi??t janAi?? futur nAi?? njAi?? listAi?? tAi?? ngushtAi?? prej 16 anAi??tarAi??ve, pastaj janAi?? emAi??ruar nAi??ntAi?? anAi??tarAi?? tAi?? kAi??shillit tAi?? cilAi??sisAi??, dhe nga kAi??ta nAi??ntAi?? profesionistAi?? 50% janAi?? femra dhe 50 % janAi?? meshkujai??? bAi??ri tAi?? ditur Bytyqi.

Ministri Bytyqi kAi??rkoi nga Kuvendi i KosovAi??s qAi?? tAi?? votohet kjo listAi?? e anAi??tarAi??ve tAi?? ri tAi?? KAi??shillit ShtetAi??ror tAi?? CilAi??sisAi??, duke shtuar qAi?? qAi??llimi kryesor i kAi??saj Ai??shtAi?? qAi?? tAi?? funksionalizohet Agjencioni Kosovar i Akredimit. http://mdconstructions.in/college-essay-help/ http://quizkernel.com/order-lady-era-review/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.