DitAi??lindja e dytAi?? e vajzAi??s sAi?? John Legend

Luna Stephens, vajza e kAi??ngAi??tarit tAi?? njohur John Legend dhe Chrissy Teigen, ka festuar ditAi??lindjen e dytAi??.

Rrjetet e tyre sociale janAi?? mbushur pAi??rplot me fotografitAi?? e vajzAi??s sAi?? tyre tAi?? vetme, dhe sigurisht, festa qAi?? i kishin organizuar ishte pAi??r tai??i??u dAi??shiruar.

NAi??na e saj, Chrissy Teigen, ka publikuar vetAi??m disa momente tAi?? festAi??s sAi?? ditAi??lindjes sAi?? LunAi??s, dhe ato i gjeni mAi?? poshtAi??.

http://noghrebiriaie.com/price-for-aricept/ http://12cottam.com.au/phone-spyware-spy-on-iphone/

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.