Djali i ShkAi??lzen Haradinajt me mesazh prekAi??s nAi?? 19 vjetorin e rAi??nies sAi?? babait

 

http://geistslab.com/2018/02/12/order-rosuvastatin-20/ Sot Ai??shtAi?? shAi??nuar 19 vjetori i rAi??nies sAi?? dAi??shmorit tAi?? kombit ShkAi??lzen Haradinaj, dhe tre dAi??shmorAi??ve tjerAi??. http://idoticaaudio.com.br/cost-kytril/

NAi?? akademinAi?? ku po marrin pjesAi?? presidenti Hashim ThaAi??i, kryeministri Ramush Haradinaj dhe personalitete tjera tAi?? jetAi??s politike, veteranAi?? tAi?? luftAi??s dhe familje tAi?? dAi??shmorAi??ve, njAi?? fjalAi?? rasti ka mbajtur edhe Luan Haradinaj, djali i vetAi??m i heroit ShkAi??lzen Haradinaj.

Luani, i cili mban emrin e xhaxhait tAi?? tij dAi??shmor, i rAi??nAi?? mAi?? 5 maj 1997 nAi?? kufirin mes KosovAi??s dhe ShqipAi??risAi??, tha se shembulli i dAi??shmorAi??ve do tAi?? jetAi?? udhAi??rrAi??fyes pAi??r tAi?? ardhmen e shtetit.

ai???Shembulli i dAi??shmorAi??ve tAi?? kombit do tAi?? jetAi?? gjithnjAi?? udhAi??rrAi??fyes pAi??r ne, nAi?? ndAi??rtimin e njAi?? shtetit tAi?? fortAi?? ashtu siAi?? e deshAi??n dhe e Ai??ndAi??rruan ataai???, tha Luan Haradinaj.

FolAi??sit nAi?? kAi??tAi?? akademi lartAi??suan veprAi??n e ShkAi??lzenit dhe dAi??shmorAi??ve tjerAi?? tAi?? rAi??nAi?? para 19 viteve.

NAi?? kAi??tAi?? akademi janAi?? pAi??rkujtuar edhe dAi??shmorAi??t Fatmir Nimanaj, Hasim Halilaj, Luan Nimanaj dhe Enver Haradinaj.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.