Ed Sheeran planifikon tAi?? ndAi??rtojAi?? njAi?? barrierAi?? rreth shtAi??pisAi?? sAi?? tij tetAi?? milionAi?? dollarAi??she nAi?? LondAi??r

Ed Sheeran po planifikon tAi?? instalojAi?? pesAi?? kangjella kAi??mbAi?? jashtAi?? shtAi??pisAi?? sAi?? tij nAi?? LondAi??r, pAi??r tAi?? ndihmuar nAi?? forcimin e sigurisAi?? jashtAi?? pronAi??s sAi?? tij me katAi??r dhoma gjumi.

KAi??rkesa e kAi??ngAi??tarit 27 vjeAi??ar Ai??shtAi?? tAi?? ai???parandalojAi?? mundAi??sitAi?? pAi??r tAi?? pastrehAi??t qAi?? tAi?? flenAi?? jashtAi?? shtAi??pisAi?? sAi?? tij, e cila ka vlerAi??n tetAi?? milionAi?? funteai???.

PAi??r sqarimin e kAi??tij vendimi tAi?? kAi??ngAi??tarit, zAi??dhAi??nAi??si i Sheeran tha: ai???Ky Ai??shtAi?? njAi?? aplikim i planifikimit standard, i cili nuk Ai??shtAi?? shkruar nga Ed, dhe nuk reflekton pikAi??pamjet e Edit apo ndjenjat e tij pAi??r tAi?? e pastrehAi??tai???.

Agjenti i planifikimit hapAi??sinor, Paul Smith zbuluan se planet pAi??r tAi?? punuar me kAi??shillin ai???janAi?? plotAi??suar me barrieraai??i??, pasi njAi?? numAi??r fqinjAi??sh i kanAi?? quajtur kangjellat si ai???tAi?? dAi??mshme pAi??r zonAi??n e ruajtjesai??i??.

Kjo nuk Ai??shtAi?? hera e parAi?? qAi?? kAi??ngAi??tari i hitit ai???The A Teamai??? ka tentuar tAi?? pAi??rmirAi??sojAi?? sigurinAi?? nAi?? shtAi??pinAi?? e tij, pasi njAi?? kAi??rkesAi?? e tij e mAi??hershme pAi??r njAi?? gardh u hodh poshtAi?? nga kAi??shilli, raportonAi??The Sun.

Ylli i talentuar mAi?? parAi?? kishte treguar pAi??r pAi??rvojAi??n e tij si i pastrehAi?? nAi?? kryeqytetin anglez.

Kjo ishte zbuluar nAi?? ditarin e tij katAi??r vjet mAi?? parAi??, ku ai kishte shkruar: ai???Ka pasur njAi?? hark jashtAi?? Pallatit tAi?? Buckingham-it, qAi?? ka njAi?? kanal tAi?? ngrohjes, dhe kam kaluar disa netAi?? atjeai???.

(Foto: Getty Images)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.