Elvana Gjata pAi??rballet me njAi?? situatAi?? tAi?? pakAi??ndshme nAi?? Milano! Ja Ai??ka i vodhAi??n

 

KAi??ngAi??tarja Elvana Gjata ka kaluar disa ditAi?? nAi?? Milano tAi?? ItalisAi?? e shoqAi??ruar me mikun e saj Valdrin Sahitin. http://momanddadmagicbox.com/paxil-over-the-counter/

MirAi??poAi??diAi??ka nuk ka shkuar mbarAi?? dhe kAi??ngAi??tares sAi?? njohur i ndodhi krejt e papritura.

Asaj i vodhAi??n pasaportAi??n dhe ishte Valrin Sahiti ai qAi?? e bAi??ri tAi?? ditur njAi?? gjAi?? tAi?? tillAi?? nAi??pAi??rmjet publikimit tAi?? njAi?? Instastory ku edhe e ka ngushAi??lluar.

ai???Kemi diAi??ka nga vjedhja e pasaportAi??s, Elvana Gjata ngushAi??llimeai??? ka shkruar Valdrini.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.