Endokrinologu Bahtiri: Diabeti A�shtA� i pashA�rueshA�m

Endokrinologu Elton Bahtiri ka sqaruar se sA�mundja e diabetit A�shtA� e pashA�rueshme. Sipas tij, mjekimi pA�rmes mjekisA� alternative dhe dietave po i vA� nA� rrezik komplet pacientA�t.A�

KA�tA� reagim ai e ka bA�rA� pA�r ExpressA�pas publikimit tA� fotos sA� njA� grupi tA� mjekA�ve, e interpretuar si sfidim ndaj Hetem Ramadanit, si gjoja themelim i a�?njA�sitita�? kundA�r tij.

Ky A�shtA� reagimi i tij i plotA�:A�

NjA� postim kryekA�put satirik nA� facebook, i shoqA�ruar me njA� foto tA� punA�ve tona tA� pA�rditshme nA� Kliniken e EndokrinologjisA�, A�shtA� mediatizuar pa lejen/konsultimin paraprak tA� askujt prej nesh tA� apostrofuarve.

Sa i pA�rket ‘shA�rimit tA� mjekut” nA� fjale, endokrinologet e kane kundA�rshtuar dhe vazhdojnA� ta kundA�rshtojnA� pretendimin sharlatanesk tA� shA�rimit tA� SA�mundjes sA� Sheqerit duke larguar nA� tA�rA�si barnat antidiabetikA� dhe insulinA�n. Trajtimi me ushqime/dieta A�shtA� pjesA� e rA�ndA�sishme e mjekimit pA�r tA� mbajt nA�n kontroll sA�mundjen e sheqerit. SidoqoftA�, pA�r momentin sA�mundja e sheqerit A�shtA� e pashA�rueshme (mjekimi dhe shA�rimi janA� dy terme me kuptime tA� ndryshme). Prandaj, njA� pretendim i tillA� sidomos te sA�mundja e sheqerit – tipi 1 i sA�mundjes, qA� shfaqet nA� fA�mijA� dhe tA� ri, dhe nA� tA� cilA�t insulina A�shtA� e domosdoshme me qA� mungon pothuajse plotA�sisht prodhimi i brendshA�m i saj, A�shtA� duke i venA� nA� rrezik pA�r komplikime pacientet, dhe shumA� shpejt mund tA� ketA� edhe denoncime pA�rkatA�se nga vet ata.

nolvadex without prescription, acquire dapoxetine.
 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.