Facebook nAi?? gjykatAi?? pAi??r teknologjinAi?? e njohjes sAi?? fytyrave

http://www.magazet.fr/twitter-spy-sms-spy–7216.html Facebook do tAi?? pAi??rballet me njAi?? padi nAi?? lidhje me pAi??rdorimin e teknologjisAi?? pAi??r njohje tAi?? fytyrAi??s, kjo pas vendimit tAi?? njAi?? gjykatAi??si nAi?? Kalifornia.

NAi?? kAi??tAi?? padi thuhet se Facebook ka mbledhur tAi?? dhAi??na biometrike pa pAi??lqimin specifik tAi?? pAi??rdoruesve.
KAi??tu pAi??rfshihet teknologjia e etiketimit, pAi??rmes sAi?? cilAi??s gjenden miqtAi?? e pAi??rdoruesve nAi??pAi??r fotografi. Sipas kAi??saj padie njAi?? gjAi?? e tillAi?? pAi??rbAi??n shkelje tAi?? ligjeve nAi?? shtetin e Illinois.

Facebook ka deklaruar se kjo padi Ai??shtAi?? e pa bazAi?? dhe se do tAi?? luftojAi?? fuqishAi??m nAi?? gjykatAi??.

Ky vendim vjen disa ditAi?? pas dAi??shmisAi?? sAi?? themeluesit tAi?? Facebook, Mark Zuckerberg, pranAi?? komiteti hetimor parlamentar nAi?? lidhje me keqpAi??rdorimin e tAi?? dhAi??nave.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.