Fati evropian i DritA�s nA� dorA� tA� PrishtinA�s

 

Prishtina dhe Drita do tA� takohen nA� ndeshjen e fundit tA� SuperligA�s sA� KosovA�s ku do tA� vendoset fati i titullit kampion.

Prishtina pA�r tA� siguruar pozitA�n e parA� duhet tA� mposhtA� patjetA�r rivalA�t nga qyteti i Gjilanit me sA� paku dy gola epA�rsi.
NA� anA�n tjetA�r Drita siguron vendin e parA� edhe me humbje me rezultat minimal ose me barazim, fitorja do tA� ishte pA�rparA�si.

Por fati qA� Drita tA� kualifikohet nA� garat evropiane A�shtA� i ndA�rlidhur drejtpA�rdrejtA� me PrishtinA�s.

NA�se mposht PrishtinA�n, atA�herA� Drita do tA� merrte pjesA� nA� kualifikimet pA�r LigA�n e KampionA�ve nA� tA� kundA�rtA�n do tA� rrezikonte edhe Europa LigA�n.

Fituesi i KupA�s sA� KosovA�s automatikisht merr pjesA� nA� kualifikime pA�r Europa LigA� dhe kA�tA� fat do ta ndajnA� Prishtina dhe VA�llazA�nimi.

Por nA�se pozita e parA� merret nga skuadra e kryeqytetit, atA�herA� IntelektualA�t nA� finale tA� KupA�s duhet tA� bA�jnA� tifo pA�r ta pasi qA� fitorja e VA�llaznimit do ta linte jashtA� garave evropiane.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.