Fatmir Sejdiu: Rugova e la me gojA�n e tij qA� unA� ta trashA�goj

 

Ish-presidenti i KosovA�s, njA�herA�sh ish-kryetar i Lidhjes Demokratike tA� KosovA�s, Fatmir Sejdiu, ka dhA�nA� njA� intervistA� ekskluzive nA� emisionin a�?Pressinga�?, me Leonard Kerqukin, nA� televizionin T7.

Ai ka zbuluar se presidenti i dikurshA�m i vendit, Ibrahim Rugova, kishte thA�nA� se Sejdiu duhej ta trashA�gonte nA� post.

a�?Rugova e ka thA�nA� se unA� duhet tA� jem njeriu qA� duhet tA� vazhdoj bisedimet dhe tA� udhA�heq Ekipin e Unitetita�?, ka treguar Sejdiu nA� a�?Pressinga�?.

a�?KA�tA� ia ka thA�nA� edhe ambasadorit amerikan (Philip Goldberg, v.j), por edhe Petersenit (administratorit tA� UNMIKa��ut, v.j.)a�?, ka thA�nA� Sejdiu.

a�?KA�tA� e kam verifikuar, me fakte tA� vA�rtetaa�?, A�shtA� shprehur Sejdiu.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.