FSK ka njAi?? lutje pAi??r qytetarAi??t e Ferizajt

http://josegonzalezblog.com.ar/general/buy-essays/ Foca e SigurisAi?? sAi?? KosovAi??s aktualisht po bAi??n pastrimin dhe deminimin e hapAi??sirave pAi??rreth parkut ai???Liriaai??? nAi?? Ferizaj.
Ky deminim po bAi??het pAi??r shkak tAi?? mjeteve tAi?? dyshimta e tAi?? paeksploduara deri mAi?? sot, njofton Klan Kosova.

NAi?? njoftimin e FSK-sAi??, ku referim iu bAi??het qytetarAi??ve ferizajas thuhet qAi?? tAi?? kenAi?? kujdes tAi?? shtuar gjatAi?? ecjes afAi??r zonAi??s sAi?? parkut ai???Liriaai???.

ai???Ju bAi??jmAi?? me dije, se ju qytetarAi?? tAi?? nderuar, duhet tAi?? ecni vetAi??m pAi??rgjatAi?? shtigjeve pAi??r kAi??mbAi??sorAi?? dhe assesi tAi?? kaloni nAi??pAi??r zonat e shAi??njuara si zona tAi?? rrezikshme. NAi?? tAi?? njAi??jtAi??n kohAi?? mos shqetAi??soheni nga ndonjAi?? krisme apo eksplodim, sepse gjithAi??ka Ai??shtAi?? nAi??n kontrolle tAi?? ForcAi??s sAi?? SigurisAi?? sAi?? KosovAi??sai???, theksohet mAi?? tej nAi?? kumtesAi??

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.