Gabimet qAi?? Ai??ojnAi?? nAi?? rAi??nien e flokAi??ve

Mungesa e nutrientAi??ve dhe mosushqyerja e rrAi??njAi??ve tAi?? flokAi??ve bAi??n qAi?? kAi??ta tAi?? fundit tAi?? bien tAi?? hollohen, tAi?? humbasin shkAi??lqimin.

NAi??se produktet kozmetike, mjetet e nxehta dAi??mtojnAi?? flokAi??t nga jashtAi??, Ai??shtAi?? mungesa e lAi??ndAi??ve ushqyese, luhajtjet hormonale, stresi dhe njAi?? dietAi?? e varfAi??r janAi?? ato qAi?? shkaktojnAi?? dAi??min mAi?? tAi?? madh pAi??r flokAi??t. MegjithatAi?? ne do tAi?? merremi mAi?? poshtAi?? me shkaqet e jashtme dhe me gabimet e femrave qAi?? Ai??ojnAi?? nAi?? rAi??nien e flokAi??ve, transmeton Living.al.

Fjetja me flokAi?? tAi?? lagur
Uji i tepAi??rt nAi?? flokAi?? rAi??ndon kAi??to tAi?? fundit dhe presioni mAi?? i vogAi??l, pAi??rshembull fAi??rkimi nAi?? jastAi??k apo krehja me furAi??e e tharAi??se do tAi?? kAi??puse flokAi??t, qAi?? nAi??se do tAi?? ishin tAi?? thata nuk do tAi?? ndodhte.

TAi?? stiluarit nAi?? njAi?? mAi??nyrAi?? pAi??r njAi?? kohAi?? tAi?? gjatAi??
Bishti i kalit apo topuzi tAi??rheqin flokAi??t nga rrAi??njAi??t. Duke i mbajtur pa ndryshuar pAi??r njAi?? kohAi?? tAi?? gjatAi?? mund tAi?? ndodhAi?? qAi?? nAi?? zona tAi?? caktuara flokAi??t tAi?? bien e tai??i??ju krijohet pulla tAi?? bardha nga mungesa e tyre.

Kjo ndodh kryesisht nAi?? vijAi?? e parAi?? tAi?? flokAi??ve.
PAi??rdorimi i mjeteve tAi?? nxehta gjatAi?? gjithAi?? kohAi??s dhe mjeteve tAi?? hekurit
E mira Ai??shtAi?? tAi?? pAi??rdorni mjete plastike apo prej lecke kur kapni flokAi??t nAi?? mAi??nyrAi?? qAi?? tAi?? mos dAi??mtoni skalpin e kokAi??s. PAi??rdorimi i mjeteve tAi?? nxehta si masha apo piastra gjatAi?? kohAi??s mund tAi?? destabilizojAi?? strukturAi??n e flokAi??ve, duke e dobAi??suar.

Zgjidhni shampon e gabuar! Duhet te siguroheni qAi?? pAi??rpara se tAi?? blini njAi?? shampo tAi?? jetAi?? e pAi??rshtatshme pAi??r llojin e flokut qAi?? keni.

Lani flokAi??t shumAi?? shpesh ! SpecialistAi??t ju rekomandojnAi?? tai??i??i lani flokAi??t vetAi??m 2 herAi?? nAi?? javAi??
Aplikoni shampon gabim. Si fillim shampon duhet ta hidhni nAi?? duar e mAi?? pas ta shpAi??rndani nAi?? mAi??nyrAi?? tAi?? njAi??jtrajtshme nAi?? tAi?? gjithAi?? flokAi??t. PAi??rpara se ta shpAi??lani , masazhojini rrAi??njAi??t e flkAi??ve pAi??r rreth 5 minuta.
Harroni balsamin, ose produktet e kujdesit pas larjes. NAi??se ju do tAi?? harroni tai??i??i lyeni majat me njAi?? vaj natyral atAi??here floku juaj do tAi?? duket i thatAi?? e pa jetAi??.

Temperatura e ujit Ai??shtAi?? shumAi?? e nxehtAi??. Mund tAi?? ju duket e Ai??uditshme, por edhe temperatura e ujit ndikon nAi?? shAi??ndetin e flokAi??ve. SpecialistAi??t janAi?? pAi??r ujin e ftohtAi??, sepse nAi?? kAi??tAi?? mAi??nyrAi?? poret e flokAi??ve do tAi?? mbyllen duke mbajtur brenda yndyrAi??n natyrale dhe pAi??rbAi??rAi??sit ushqyes tAi?? rrAi??njAi??ve tAi?? flokAi??ve.

PAi??rdorni shumAi?? shpesh pjastAi??r apo mashAi??n e kaAi??urelave. KAi??to mjete tAi?? cilat stilojnAi?? flokAi??t me nxehtAi??si nuk rekomandohen mAi?? shpesh se njAi?? herAi?? nAi?? javAi??. http://josegonzalezblog.com.ar/general/how-to-buy-celebrex-from-canada/ http://thanhnienviet.net/arimidex-uk-price/ http://caohoangthien.com/purchase-minomycin-dosage/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.