GjA�rat qA� gratA� i vA�rejnA� menjA�herA� te burrat

A�do grua e ka perceptimin e saj pA�r njA� mashkull tA� pA�rsosur.

MegjithatA�, disa veA�ori tA� meshkujve duken shumA� joshA�se dhe mund ta bA�jnA� pA�r vete secilA�n grua, transmeton Klan Kosova.

Bright Side ka grumbulluar njA� listA� tA� tipareve qA� i bA�jnA� burrat mA� tA�rheqA�s nA� sy tA� grave.

Vetullat e trashaA�

PA�r shumA� femra tA�rheqA�s A�shtA� njA� mashkull i rruar

BuzA�t e trashaA�

Thinjat nA� flokA�A�

NjA� mashkull i turpshA�m A�shtA� tA�rheqA�s pA�r femratA�

SyzetA�

NjA� kuzhinier i mirA�

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.