Gjonaj nAi?? Has do tAi?? pAi??rfitojAi?? nga investimet e MKRS-sAi?? nAi?? infrastrukturAi??n sportive

http://mindful-therapy.dk/zyban-generic-bupropion/ http://trippafin.com/geriforte-online-dating/ Ministri i KulturAi??s, RinisAi?? dhe Sportit, Kujtim Gashi, i shoqAi??ruar nga deputeti Nezir Ai??oAi??aj, vizituan Klubin Futbollistik ai???Drini i BardhAi??ai??? nAi?? Gjonaj tAi?? Hasit.
Ministri Gashi, me kryesinAi?? e klubit bisedoi pAi??r sfidat dhe problemet infrastrukturore me tAi?? cilat pAi??rballet klubi hasjan me traditAi?? shumAi?? vjeAi??are.

Mungesa e njAi?? fushe sportive pAi??r pAi??rgatitjen e lojtarAi??ve por edhe pAi??r zhvillimin e garave e ndeshjeve si dhe organizimi i turneve ishte brengAi?? e sportdashAi??sve tAi?? kAi??tij lokaliteti.

Ministri Gashi u zotova se Ministria e Sportit dhe ai vet si ministAi??r do tAi?? angazhohen qAi?? gjatAi?? kAi??tij viti tAi?? fillojnAi?? tAi?? investojmAi?? nAi?? rregullimin e fushAi??s sportive tAi?? fshatit Gjonaj.

ai???Ministria do tAi?? investojAi?? nAi?? Gjonaj, me qAi??llim qAi?? KF ai???Drini i BardhAi??ai??? tAi?? kAi??tAi?? hapAi??sirAi??n e duhur pAi??r zhvillimin dhe masivizimin e sportit dhe aktivizimin e tAi?? rinjve tAi?? trevAi??s sAi?? Hasit, e cila ka talente tAi?? jashtAi??zakonshAi??m e sportistAi?? tAi?? dalluarai???, ka thAi??nAi?? ndAi??r tAi?? tjera ministri.

NdAi??rkaq, udhAi??heqAi??sit e klubit dhe futbollistAi??t e mirAi??pritAi??n zotimin e ministrit pAi??r tAi?? investuar nAi?? infrastrukturAi?? nAi?? mAi??nyrAi?? qAi?? sportistAi??t dhe tAi?? rinjtAi?? hasjanAi?? tAi?? kenAi?? njAi?? vend tAi?? standardeve pAi??r tAi?? ushtruar e zhvilluar aktivitetet e tyre futbollistike.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.