Goditet rrjeti i prostitucionit nAi?? Greqi, 8 shqiptarAi?? nAi?? pranga

 

http://idoticaaudio.com.br/naprosyn-500mg-cost/ Policia greke ka goditur njAi?? rrjet shqiptar tAi?? shfrytAi??zimit tAi?? prostitucionit. TetAi?? shqiptarAi?? kanAi?? rAi??nAi?? nAi?? prangat e policisAi?? nAi?? AthinAi??, tAi?? cilAi??t shfrytAi??zonin pAi??r prostitucion vajza tAi?? huaja, kryesisht nga Bjellorusia tAi?? cilat kAi??rkonin azil nAi?? Greqi. http://geistslab.com/2018/02/14/write-my-paper/

TAi?? arrestuarit janAi?? tAi?? moshAi??s nga 25 deri nAi?? 68 vjeAi??. Ata detyronin vajzat qAi?? tAi?? punonin 15-16 orAi?? nAi?? ditAi??, secila me rreth 40 klientAi??. Sipas tAi?? dhAi??nave tAi?? policisAi?? greke, pagesa ishte 20 Euro pAi??r Ai??do vajzAi?? dhe tAi?? ardhurat nAi?? ditAi?? llogariteshin nAi?? rreth 800 Euro, ndAi??rsa fitimet nAi?? total pAi??r 24 orAi?? nga shfrytAi??zimi i tAi?? gjitha vajzave varionin 8-12 mijAi?? Euro. Hetimet nisAi??n pasi dy prej vajzave u arratisAi??n dhe denoncuan grupin e shqiptarAi??ve.

Sipas departamentit tAi?? Krimit tAi?? Organizuar nAi?? PolicinAi?? Greke, njAi??ra prej vajzave bjelloruse ishte shtatzAi??nAi?? kur kishte mbAi??rritur nAi?? Greqi. ShqiptarAi??t, pjesAi?? e rrjetit tAi?? prostitucionit, i kishin porositur vajzat qAi?? tAi?? deklaronin gjatAi?? intervistave pAi??r azil se ishin shtatzAi??nAi??, nAi?? mAi??nyrAi?? qAi?? tAi?? vonohej qAi??ndrimi i tyre nAi?? shtetin grek.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.