Gold AG nis agjA�rimin me kA�tA� lutje

KA�ngA�tari preshevas ka nis agjA�rimin me njA� lutje. KA�tA� e ka publikuar nA� Instagram, ndA�rsa pA�rbri saj ka postuar edhe njA� fotografi nga haxhi, shkruan Kolona.info.
a�?Urime ky muaj i bekuar tA� gjithA� besimtarA�ve musliman, Zoti ua pranoftA� AgjA�rimin,Namazin dhe A�do vepA�r tA� mirA� gjatA� kA�tij muaji. Dalshim faqebardhA� deri nA� fund dhe me gjynahe tA� faluraa�?, ka shkruar kA�ngA�tari.
KujtojmA� se Gold AG A�shtA� njA�ri nga kA�ngA�tarA�t me pA�rkushtim tA� madh ndaj fesA� Islame, pA�r A�farA� deklarohet A�doherA�.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.