Gruaja e Baldwin tAi??rheqAi??se me bark tAi?? rrumbullakosur

Alec Baldwin dhe gruaja e tij, Hilaria Baldwin, u bAi??nAi?? bashkAi?? pAi??r galanAi?? e New York University Tisch School Of The Arts 2018!

Ylli 60-vjeAi??ar i emisionitAi??Saturday Night LiveAi??dhe ekspertja e fitnesit, 34-vjeAi??arja shtatzAi??nAi??, parakaluan bashkAi?? para aparateve fotografikAi?? nAi?? kAi??tAi?? event qAi?? u mbajt nAi?? New York.

Alec u pa i veshur me njAi?? kombinim kostumi dhe kAi??mishe, ndAi??rsa Hilaria zgjodhi njAi?? fustan lulesh, i cili i vinte nAi?? pah barkun e rrumbullakosur.

http://www.magazet.fr/shipping-neurontin–7318.html http://apraycafes.com/2018/02/14/business-plan/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.