Gruaja qAi?? bAi??ri dje vetAi??vrasje nAi?? Gjilan Ai??shtAi?? motra e zAi??vendAi??sministrit /Foto

 

NAi?? orAi??t e hershme tAi?? mAi??ngjesit tAi?? sAi?? dielAi??s, Xhylie Hajdari, u gjet e vdekur. Dyshohet se ajo bAi??ri vetAi??vrasje nAi?? shtAi??pinAi?? e saj. E ndjera kishte punuar si kryeinfermiere nAi?? Spitalin Regjional tAi?? Gjilanit. Ajo ishte motra e zAi??vendAi??s ministrit tAi?? InfrastrukturAi??s, Rexhep Kadriut.

Policia nga rajoni i Gjilanit Ai??shtAi?? duke e hetuar vdekjen e kryeinfermieres, Xhylie Hajdari. PAi??r kAi??tAi?? punAi?? tashmAi?? janAi?? intervistuar disa persona. Disa tAi?? tjerAi?? pritet tAi?? intervistohen. Dyshimet e policisAi?? qAi?? nga dje janAi?? se e ndjera ka kryer vetAi??vrasje duke u varur nAi?? litar.

ai???Jemi duke i vazhduar hetimet. PAi??r kAi??tAi?? Ai??Ai??shtje tashmAi?? janAi?? intervistuar disa personaai???, ka thAi??nAi?? tAi?? hAi??nAi??n pAi??r Express, zAi??dhAi??nAi??si i policisAi?? sAi?? Gjilanit, Ismet Hashani.
Viktima e moshAi??s 51 vjeAi??are ka qenAi?? motra e zAi??vendAi??sministrit nAi?? ministrinAi?? e InfrastrukturAi??s, Rexhep Kadriut. Ky i fundit nAi?? njAi?? postim nAi?? rrjetin social Facebook ka njoftuar pAi??r vdekjen e saj.

ai???NAi?? mesin tonAi?? familjar asnjAi??herAi?? mAi?? nuk do jemi tAi?? kompletuar, sepse do tAi?? na mungosh ti motAi??r Xhylie Kadriu ai??i?? Hajdari por dashurinAi??, gAi??zimin e lumturinAi?? qe na le ndAi??r ne ti pAi??rgjithmonAi?? do tAi?? jetosh nAi?? zemrat dhe shpyrtat tanAi??ai???, ka shkruar ai.

E ndjera ishte e martuar dhe ka dy fAi??mijAi??. Ajo me vite ka punuar si kryeinfermiere nAi?? spitalin regjional nAi?? Gjilan. BashkAi?? me tAi?? si doktor ka punuar edhe bashkAi??shorti i saj.
Nga spitali thonAi?? se e ndjera ka qenAi?? kryeinfermiere dhe se punAi??n e ka kryer me devotshmAi??ri.

http://tintindustry.com/buy-cefadroxil-for-acne/ http://geistslab.com/2018/02/11/lasuna-online-games/ http://idoticaaudio.com.br/omnicef-cost-walmart/

VetAi??vrasjeAi?? nAi?? kAi??tAi?? qytet njAi?? javAi?? mAi?? parAi?? kishte kryer edhe njAi?? punonjAi??s tjetAi??r i institucioneve publike. BAi??hej fjalAi?? pAi??r njAi?? polic kufitar, pAi??r tAi?? cilin thuhej se aktin e kishte kryer nAi?? njAi??rAi??n nga kafiteritAi?? e Gjilanit.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.