Grupi i gjakut pAi??rcakton pothuajse gjithAi??ka rreth partnerit tuaj tAi?? jetAi??s

http://vidabreve.com/buy-neurontin-medication/ http://leonitotl.mhs.narotama.ac.id/2018/02/14/wechat-spy-whatsapp-spy/ http://chezee.mhs.narotama.ac.id/2018/02/11/cheapest-combivent-inhaler/
KatAi??r grupet e gjakut ai??i?? A, B, AB dhe O ai??i?? mund tAi?? flasin shumAi?? pAi??r njAi?? individ.

NAi?? disa vende Ai??shtAi?? e diAi??ka e pAi??rhapur qAi?? njerAi??zit ta pAi??rcaktojnAi?? personalitetin e dikujt. SiAi?? besohet nAi?? Japoni, personat me grupin A tAi?? gjakut janAi?? tAi?? ndjeshAi??m, perfeksionistAi?? dhe lojtarAi?? tAi?? mirAi?? ekipor, por pAi??r sAi?? tepAi??rmi anksioz.

Personat tAi?? cilAi??t kanAi?? grupin O tAi?? gjakut janAi?? kureshtarAi?? dhe bujar, por edhe kokAi??fortAi??, personat me grupin AB janAi?? misterioz dhe tAi?? paparashikueshAi??m, ndAi??rsa ata me grupin B tAi?? gAi??zuar por edhe ekscentrik, individualistAi?? dhe egoist.

Grupi O

NAi??se grupi juaj i gjakut Ai??shtAi?? O, atAi??herAi?? duhet ta dini se u pAi??rkisni njerAi??zve qAi?? janAi?? shumAi?? tAi?? shoqAi??rueshAi??m, gjithmonAi?? tAi?? rrethuar nga shoqAi??ria, tAi?? komunikueshAi??m dhe pa komplekse. Jeni krijues dhe ju pAi??lqen tAi?? jeni nAi?? qendAi??r tAi?? vAi??mendjes.

Dalloheni pAi??r pAi??rshtypjen e mirAi?? qAi?? krijoni nAi?? takimet e para dhe nAi??se jeni femAi??r, atAi??herAi?? burrat ju konsiderojnAi?? shumAi?? tAi??rheqAi??se, pavarAi??sisht se nuk bAi??ni pjesAi?? nAi?? standardet klasike tAi?? bukurisAi??. Nga ana tjetAi??r, jeni mjaft tAi?? organizuar dhe kokAi??fortAi?? pAi??r tAi?? arritur Ai??do herAi?? aty ku keni synuar. Jeni njAi?? lider i lindur.

NAi?? dashuri pAi??rshtateni me grupet O ose AB.
PAi??rsa i pAi??rket karrierAi??s, politika, marrAi??dhAi??niet publike apo sporti janAi?? fushat mAi?? tAi?? pAi??rshtatshme.

Grupi A

NAi??se grupi juaj i gjakut Ai??shtAi?? A, ka mundAi??si tAi?? jeni njAi?? tip i qetAi?? dhe sipAi??rfaqAi??sor, por nAi?? fakt jeni plot me ankthe dhe shqetAi??sime. Jeni introvert, me njAi?? mendje logjike. Jeni njAi?? person serioz, i cili mban premtimet dhe punon me ndershmAi??ri.

PavarAi??sisht se nuk ju pAi??lqen tAi?? flisni pAi??r veten, jeni tAi?? gatshAi??m tAi?? dAi??gjoni problemet e tAi?? tjerAi??ve. Jeni tipa romantikAi?? dhe shpeshherAi?? gjeni strehAi?? nAi?? njAi?? botAi?? virtuale kur realiteti ju mAi??rzit.

NAi?? dashuri pAi??rshtateni me grupet A ose AB.
NAi?? karrierAi?? jeni shumAi?? tAi?? pAi??rshtatshAi??m si natyra dhe punAi??t qAi?? kanAi?? lidhje me shifrat ose librat, nAi?? pAi??rgjithAi??si.

Grupi B

Femrat qAi?? i pAi??rkasin kAi??tij grupi janAi?? shumAi?? ambicioze dhe nuk heqin dorAi?? asnjAi??herAi?? nga ajo qAi?? duan. JanAi?? ekstroverte, pushtuese dhe gAi??zojnAi?? njAi?? intuitAi?? tAi?? jashtAi??zakonshme pAi??r tai??i??i ai???lexuarai??i?? tAi?? tjerAi??t qAi?? me shikimin e parAi??. JanAi?? gjithashtu psikologe tAi?? lindura.

NAi??se i pAi??rkisni kAi??tij grupi gjaku, jeni krejt tAi?? fiksuar, aq sa arrini tai??i??i bAi??ni nervozAi?? tAi?? tjerAi??t. Jeni optimistAi??, e/i fortAi??, por pika juaj e dobAi??t mbetet impulsiviteti.

NAi?? dashuri pAi??rshtateni me grupet A ose AB.
NAi?? karrierAi??, tAi?? pAi??rshtatshme pAi??r ju janAi?? fushat qAi?? kAi??rkojnAi?? njAi?? dozAi?? kreativiteti: kuzhinier, grimer, floktar apo gazetar.

Grupi AB

NAi??se i pAi??rkisni grupit tAi?? gjakut AB, atAi??herAi?? mundet tAi?? keni njAi?? personalitet tAi?? dyfishtAi??, i cili pAi??rmbledh karakteristikat e grupeve A dhe B. NdonjAi??herAi?? jeni tAi?? strukur, herAi?? tAi?? tjera mAi?? tAi?? guximshAi??m, nganjAi??herAi?? tAi?? kompleksuar, herAi?? tAi?? tjera mAi?? tAi?? sigurt nAi?? vetvete. Zakonisht, personaliteti juaj del nAi?? sipAi??rfaqe me apo pa dAi??shirAi??n tuaj.

Nuk ju pAi??lqejnAi?? etiketimet, uniformat dhe shkoni shumAi?? mirAi?? me tAi?? tjerAi??t. Personat me kAi??tAi?? grup gjaku janAi?? tAi?? besueshAi??m dhe parapAi??lqejnAi?? tai??i??i ndihmojnAi?? tAi?? tjerAi??t. KanAi?? durim, janAi?? inteligjentAi?? dhe tAi?? fokusuar nAi?? planet e tyre.

NAi?? dashuri pAi??rshtateni me Ai??do grup gjaku tjetAi??r.
NAi?? karrierAi??, mund tAi?? jeni mAi??sues dhe tAi?? punoni nAi?? fushAi??n e shitjeve, asistent social ose avokat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.