Hajnesha vjedh Iphone 7 midis fotokopjes në Prishtinë

Një vajzë është kapur nga kamerat e sigurisë në fotokopjen “Ricoh” në Prishtinë duke vjedhur një Iphone 7. Fillimisht në cilësinë e klientes, vajza në mënyrë shumë profesionale mori telefonin e mençur që qëndronte mbi tavolinë dhe doli nga fotokopja.

Kamerat e sigurisë kanë kapur këtë moment. Express ka siguruar videon, shikoni pamjet:

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.