Haradinaj: Autoudha qAi?? lidh shqiptarAi??t, ekonominAi??, por edhe ndjenjat!

Kryeministri i KosovAi??s, Ramush Haradiaj, mori pjesAi?? nAi?? 19-vjetorin e Betejes sAi?? Zhegocit dhe bAi??ri homazhe te lapidari i dAi??shmorAi??ve tAi?? rAi??nAi?? nAi?? kAi??tAi?? betejAi??. E nAi?? nderim tAi?? tAi?? rAi??nAi??ve nga kjo betejAi??, sot nisAi??n edhe punimet pAi??r autostradAi??n PrishtinAi??-Gjilan-Dheu i BardhAi??.

Para shumAi?? pAi??rfaqAi??suesve tAi?? jetAi??s politike tAi?? KosovAi??s, ministra, zAi??vendAi??sministra, por edhe pAi??rfaqAi??sues nga Presheva, kryeministri Haradinaj tha se kAi??tAi?? vit ndihemi mAi?? mirAi?? se vitet tjera, kur i kujtojmAi?? tAi?? rAi??nAi??t pAi??r liri, sepse, po bAi??hemi bashkAi??, po bashkohet Presheva me PrishtinAi??n.

ai???Autorruga qAi?? lidh Gjilanin-Dheun e BardhAi??, i lidh shqiptarAi??t, ekonominAi??, por edhe ndjenjatai???, tha kryeministri, duke shtuar se rreth 87 milionAi?? euro tAi?? pjesAi??s sAi?? parAi?? tAi?? projektit janAi?? tAi?? zotuara dhe kohAi??zgjatja e realizimit Ai??shtAi?? 30 muaj.

ai???Ajo qAi?? mAi?? bAi??n tAi?? krenohem sot, Ai??shtAi?? se po i dalim zot Ai??do pjese tAi?? atdheut dhe Prishtina, do tAi?? jetAi?? e lidhur me PejAi??n, GjakovAi??n, Gjilanin, PreshAi??vAi??n, Shkupin, TiranAi??n. Pra, gjithAi?? infrastrutkura e KosovAi??s do tAi?? jetAi?? e pAi??rmbyllurai???, u shpreh kryeministri Haradinaj, duke shtuar se deri mAi?? 2023 asnjAi?? qendAi??r e KosovAi??s nuk do tAi?? jetAi?? e palidhur me autorrugAi??.

Ministri i InfrastrukturAi??s, Pal Lekaj tha se, falAi?? gjakut tAi?? dAi??shmorAi??ve, ne kemi mundAi??sinAi?? e investimeve dhe modernizimit tAi?? infrastrukturAi??s sonAi?? rrugore.

Ministri Lekaj njoftoi gjithashtu se nAi?? fillim tAi?? vitit 2019 do tAi?? fillojAi?? autostrada tjetAi??r Istog-PejAi??-De Ai??an-GjakovAi??.

NdAi??rkaq, kryetari i KomunAi??s sAi?? Gjilanit, Lutfi Haziri, tha se ky integrim i jep KosovAi??s mundAi??si, qAi?? edhe nAi?? korridorin e kombit, Anamorava dhe kjo pjesAi??, tAi?? integrohen mAi?? pak se gjysmAi?? ore, por edhe KosovAi??s nAi?? daljen e korridorit tAi?? dhjetAi?? ndAi??kombAi??tar, qAi?? Ai??shtAi?? Shkup-Selanik.

Autostrada PrishtinAi?? ai??i?? Gjilan ai??i?? Dheu i Bardhe do tAi?? jetAi?? 22.6 kilometra, me katAi??r korsi dhe tAi?? gjitha standardet e nevojshme dhe qAi?? do tAi?? shkurtojAi?? kohAi??n e lAi??vizjes nga Prishtina nAi?? Gjilan, e nAi?? kAi??tAi?? drejtim edhe me KosovAi??n Lindore dhe anasjelltas.

PAi??r Haradinajn, merita e nisjes sAi?? njAi?? projekti kaq tAi?? rAi??ndAi??sishAi??m infrastrukturor dhe ekonomik, nuk Ai??shtAi?? meritAi?? vetAi??m e tij apo vetAi??m e QeverisAi?? Hardinaj, por Ai??shtAi?? meritAi?? e gjithAi?? qeverive, e qytetarAi??ve, e taksapaguesve, tAi?? cilAi??t i pAi??rgAi??zoi nAi?? ve Ai??anti, duke shtuar se edhe hekurrudha po i zAi?? parametrat qAi?? i ka regjioni dhe me kAi??tAi??, Kosova po e ndryshon fizionominAi?? e ekonomisAi?? sAi?? saj. http://ujang.me/how-much-does-flomax-cost-at-walmart/ http://bursasoylem.com/2018/02/14/cheap-antivert-medication/ http://frc.dasmaninstitute.org/?p=2961

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.