Haradinaj-Borissov: Kemi nevojAi?? pAi??r miq nAi?? procesin e liberalizimit dhe anAi??tarAi??simit nAi?? BE

http://caohoangthien.com/naprosyn-250-mg-price/ http://reaacburkina.com/sms-tracker-phone-spy http://thetreasurycopenhagen.com/ginette-35-no-prescription/ Bullgaria ka njAi?? rol tejet tAi?? rAi??ndAi??sishAi??m nAi?? rajonin tonAi?? dhe Kosova Ai??shtAi?? e pAi??rkushtuar pAi??r marrAi??dhAi??nie tAi?? ngushta dhe bashkAi??punim ekonomik dhe politik me kAi??tAi?? vend evropian. Ky ishte qAi??ndrimi i Kryeministrit tAi?? RepublikAi??s sAi?? KosovAi??s, Ramush Haradinaj, nAi?? takim me Kryeministrin e BullgarisAi??, Boyko Borissov, vendi i tAi?? cilit qAi?? nga janari i 2018-Ai??s kryeson me presidencAi??n e KAi??shillit tAi?? EvropAi??s.

ai???Bullgaria e ka njAi?? aleat, KosovAi??n! Jemi tAi?? nderuar me prezencAi??n tuaj nAi?? vend dhe vendet tona nuk i ndanAi?? asnjAi?? temAi??ai???, ka thAi??nAi?? Kryeministri Haradinaj nAi?? hapjen e takimit, duke shtuar se pAi??r tAi?? dyja vendet Ai??shtAi?? i rAi??ndAi??sishAi??m thellimi i bashkAi??punimit ekonomik dhe rruga e pAi??rbashkAi??t evropiane, thuhet nAi?? njoftimin e kryeministrisAi??.

Kryeministri Haradinaj kAi??rkoi nga Kryeministri Boyko Borissov mbAi??shtetjen e BullgarisAi?? pAi??r rrugAi??n evropiane tAi?? KosovAi??s, si dhe pAi??r anAi??tarAi??sim nAi?? organizatat ndAi??rkombAi??tare dhe nAi?? procesin e njohjeve, transmeton lajmi.net.

ai???Kosova ka nevojAi?? pAi??r miqtAi?? e saj nAi?? procesin e liberalizimit dhe anAi??tarAi??simit nAi?? BE. Bullgaria Ai??shtAi?? njAi?? vend mik nga i cili presim mbAi??shtetjen nAi?? kAi??tAi?? proces. Kosova do tAi?? jetAi?? gjithmonAi?? e hapur pAi??r bashkAi??punim ekonomik dhe politik me kAi??tAi?? vend. Ne e kemi dAi??shmuar edhe nAi?? tAi?? kaluarAi??n qAi?? mund tAi?? kemi partneritet tAi?? ngushtAi??ai???, tha Kryeministri Haradinaj.

Nga ana tjetAi??r, Kryeministri i BullgarisAi??, Boyko Borissov, falAi??nderoi Kryeministrin Haradinaj pAi??r pritjen, duke shprehur pAi??rkushtimin e vendit tAi?? tij nAi?? forcimin e marrAi??dhAi??nieve bilaterale mes dyja vendeve, partneritetit ekonomik dhe rrugAi??n e pAi??rbashkAi??t evropiane.

ai???Midis shteteve tona nuk ka Ai??Ai??shtje tAi?? hapura. Synimet tona pAi??r investimet infrastrukturore dhe nAi?? fusha tAi?? tjera e kanAi?? nAi?? fokus edhe KosovAi??nai???, ka thAi??nAi?? Kryeministri bullgar, Boyko Borissov, i cili e ftoi Kryeministrin Haradinaj nAi?? njAi?? vizitAi?? zyrtare nAi?? Bullgari.

NAi?? takim morAi??n pjesAi?? edhe ZAi??vendAi??skryeministri dhe ministri i PunAi??ve tAi?? Jashtme, Behgjet Pacolli, zAi??vendAi??skryeministrat Fatmir Limaj, Enver Hoxhaj dhe Ambasadori i KosovAi??s nAi?? Bullgari, Shpend Kallaba.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.