Haradinaj nesAi??r nAi?? Samitin digjital tAi?? Shkupit, takohet me Mogherinin dhe Hahn

Kryeministri i KosovAi??s, Ramush Haradinaj do tAi?? udhAi??tojAi?? pAi??r nAi?? Maqedoni, ku nesAi??r pritet qAi?? tAi?? jetAi?? pjesAi?? e Samitit tAi?? parAi?? digjital tAi?? Ballkanit PerAi??ndimor.
KAi??tAi?? pAi??r klankosova.tv e ka konfirmuar ZAi??dhAi??nAi??sja pAi??r media e QeverisAi?? sAi?? KosovAi??s, Donjeta Gashi, e cila tha se nAi?? agjendAi??n e nesAi??rme tAi?? Kryeministrit Haradinaj Ai??shtAi?? pAi??rfshirAi?? dhe njAi?? takim i tij me PAi??rfaqAi??uesen e lartAi?? tAi?? Bashkimit Europian Federica Mogherini si dhe Komisionerin Europian Johannes Hahn.

Ky samit do tAi?? bAi??jAi?? bashkAi?? kryeministrat dhe ministrat pAi??rgjegjAi??s pAi??r agjendAi??n digjitale nga Ballkani PerAi??ndimor, pjesAi??marrAi??sit e Procesit tAi?? Berlinit nga Bashkimi Europian, pAi??rfaqAi??suesit e Komisionit Europian, RCC, pAi??rfaqAi??suesit e IndustrisAi?? sAi?? Informacionit dhe tAi?? TeknologjisAi?? sAi?? Informacionit, Komuniteti Akademik, tAi?? rinjtAi?? e pjesAi??marrAi??s tAi?? tjerAi??

http://guilhermerosario.com/2018/02/12/cheap-ashwagandha-benefits/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.