Haradinaj tAi?? mAi??rkurAi??n nAi?? Shkup, pAi??rfaqAi??son KosovAi??n nAi?? Samitin Digjital

 

http://www.loperaysimon.com/?p=4202 Kryeministri i KosovAi??s, Ramush Haradinaj tAi?? mAi??rkurAi??, mAi?? 18 prill, do tAi?? qAi??ndrojAi?? pAi??r vizitAi?? nAi?? Shkup. Haradinaj do tAi?? pritet nga homologu i tij maqedonas, Zoran Zaev dhe zyrtarAi?? tAi?? tjerAi?? tAi?? shtetit tAi?? MaqedonisAi??.

Lajmin pAi??r Telegrafin e ka konfirmuar shefi i kabinetit tAi?? kryeministrit Haradinaj, Avni Arifi.

Haradinaj kAi??tAi?? vizitAi?? do ta realizojAi?? nAi?? kuadAi??r tAi?? Samitit Digjital, qAi?? do tAi?? mbahet tAi?? mAi??rkurAi??n, e ku do ta pAi??rfaqAi??sojAi?? KosovAi??n nAi?? mesin e liderAi??ve tAi?? vendeve pjesAi??marrAi??se tAi?? Ballkanit PerAi??ndimor.

Samiti do tAi?? udhAi??hiqet nga kryeministri i MaqedonisAi??, Zoran Zaev, ndAi??rkaq nAi?? kAi??tAi?? Samit pritet tAi?? marrAi?? pjesAi?? edhe pAi??rfaqAi??suesja e lartAi?? BE-sAi?? pAi??r PolitikAi?? tAi?? Jashtme dhe Siguri, Federica Mogherini. Samiti mbahet mAi?? 18 dhe 19 prill nAi?? Shkup.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.