Haxhiu: Vonesa e Kushtetueses lidhur me vendimin pAi??r pagat, jep hapAi??sirAi?? pAi??r ndikime nga jashtAi??

http://passionbelts.ru/?p=5201 http://bursasoylem.com/2018/02/16/is-there-a-generic-for-compazine/ Deputetja e LAi??vizjes VetAi??vendosje, Albulena Haxhiu ka kritikuar GjykatAi??n Kushtetuese tAi?? KosovAi??s, pAi??r mos marrje tAi?? vendimit lidhur me lAi??ndAi??n qAi?? ka tAi?? bAi??jAi?? me vendimin e QeverisAi?? sAi?? KosovAi??s, pAi??r rritje tAi?? pagave pAi??r kryeministrin dhe vartAi??sit e tij.
Haxhiu ka thAi??nAi?? se edhe pse janAi?? bAi??rAi?? dy muaj qAi?? kanAi?? dAi??rguar lAi??ndAi??n nAi?? gjykatAi??, ende nuk Ai??shtAi?? marr vendim pAi??r njAi?? gjAi?? tAi?? tillAi??.

Ajo ka thAi??nAi?? se vonesat e tilla janAi?? tAi?? pakuptimta dhe japin hapAi??sirAi?? pAi??r ndikime nga jashtAi??.

ai???Ende Gjykata Kushtetuese nuk ka nxjerrAi?? aktgjykim lidhur me kAi??rkesAi??n tonAi??. Vonesat nAi?? kAi??tAi?? drejtim janAi?? tAi?? pakuptimta dhe japin hapAi??sirAi?? pAi??r ndikime nga jashtAi??!ai???

ai???Gjykata Kushtetuese duhet tai??i??a shfuqizoj atAi?? vendim nAi?? mAi??nyrAi?? qAi?? tAi?? ndAi??rpritet abuzimi me paranAi?? publike!ai???, ka shkruar Haxhiu nAi?? facebook.

Lajmi.net javAi?? mAi?? parAi?? ka dAi??rguar pyetje nAi?? GjykatAi??n Kushtetuese, pAi??r tAi?? pyetur se kur pritet tAi?? publikohet vendimi.

Nga kjo gjykatAi?? Ai??shtAi?? thAi??nAi?? se lAi??nda Ai??shtAi?? nAi?? shqyrtim.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.