Hoti: DeputetAi??t nAi?? Kuvend me gjuhAi?? fyese, nuk po ka rend shtAi??pie

http://059nsk.ru/2018/02/15/write-my-essay/ Shefi i Grupit parlamentar i Lidhjes Demokratike tAi?? KosovAi??s, Avdullah Hoti reagoi sot nAi?? Kuvend pas njAi?? debati ndAi??rmjet deputetes sAi?? LDK-sAi??, Hykmete Bajramit dhe deputetes sAi?? PDK-sAi??, Sala Berisha Shala, lidhur me pjesAi??marrjen nAi?? Komisionet parlamentare dhe delegimin e detyrave nAi?? rast mungese nAi?? mbledhje.

Pas debatit tAi?? kAi??tyre dy deputetAi??ve, reagoi shefi i GP-sAi?? sAi?? LDK-sAi??, Hoti duke dAi??nuar gjuhAi??n e pAi??rdorur.

ai???Ky debat Ai??shtAi?? plotAi??sisht i panevojshAi??m. I Lus tAi?? gjithAi?? deputetAi??t tAi?? pAi??rmbahen nga kjo gjuhAi??. NjAi??herAi?? kryesuesi e quajti ai???rrencai??i?? njAi?? deputet, pastaj deputetAi??t kAi??tu kAi??tAi?? debat, kah po shkojmAi?? kAi??shtuai??i?? NAi?? Kuvend nuk ka rend ai???, tha Hoti.

Pas deklaratAi?? sAi?? Hotit, reagoi kryesuesi i Kuvendit, Xhavit Haliti.

Ai tha se ka 15 vjet qAi?? i ka duruar duke folur pAi??r tAi?? dhe asnjAi??herAi?? nuk ka reaguar.

ai???ai??i??. Edhe unAi?? kam gjak, ndonjAi??herAi?? mundem me reaguai???, tha Haliti.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.