Hoti: Ministra me aktakuza po mbajnAi?? postet e tyre

Shefi i grupit parlamentar tAi?? LDK-sAi?? Avdullah Hoti nAi?? seancAi??n e Kuvendit tAi?? KosovAi??s ka thAi??nAi?? se Qeveria nuk mund tAi?? qAi??ndroj me ministra tAi?? cilAi??t kanAi?? aktakuza.

Sipas tij janAi?? disa ministra tAi?? QeverisAi?? tAi?? cilAi??t kanAi?? aktakuza e qAi?? nuk do tAi?? duhej tAi?? ishin nAi?? postet e tyre.

ai???Ne nuk pajtohemi qAi?? kAi??ta persona me aktakuzAi?? tAi?? vazhdojnAi?? tAi?? kryejnAi?? detyrat e tyre zyrtare. KAi??ta persona nuk mund tAi?? jenAi?? tAi?? paanshAi??m nAi?? ndAi??rkohAi?? qAi?? hetohenai???, ka thAi??nAi?? ai.

Hoti ka theksuar se zgjidhja e duhur pAi??r vendin janAi?? zgjedhjet.

ai???Grupi parlamentar i LDK-sAi?? e ka mbAi??shtetur QeverinAi?? pAi??r demarkacionin si kusht pAi??r liberalizim tAi?? vizave. Por ne nuk mund tai??i??iu nbdihmojmAi?? qAi?? ju tai??i??i mbani njerAi??zit me akuza nAi?? poste. Ky koalicion e ka humbur rrugAi??n dhe zgjedhjet janAi?? mAi?? tAi?? duhurat pAi??r qytetarAi??t e venditai???, ka thAi??nAi?? Hoti. http://lopandam.kidsplaza.vn/cheap-omnicef-300.html

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.