Hoxhaj: MbAi??shtetja e AustrisAi?? pAi??r liberalizimin e vizave, jashtAi??zakonisht e rAi??ndAi??sishme

ZAi??vendAi??skryeministri i RepublikAi??s sAi?? KosovAi??s, Enver Hoxhaj, nAi?? njAi?? intervistAi?? pAi??r APA, ka theksuar rAi??ndAi??sinAi?? e mbAi??shtetjes sAi?? AustrisAi?? gjatAi?? mbajtjes sAi?? presidencAi??s sAi?? BE-sAi??, pAi??r procesin integrues tAi?? KosovAi??s, e veAi??anAi??risht pAi??r liberalizimin e vizave.

ai???Shpresoj se liberalizimi i vizave pAi??r KosovAi??n do tAi?? jetAi?? njAi?? nga prioritetet e presidencAi??s Austriake tAi?? BE-sAi??, duke nxitur njAi??kohAi??sisht mbAi??shtetjen e shteteve tAi?? tjeraai???, ka thAi??nAi?? Hoxhaj pAi??r APA.

Hoxhaj, i cili takoi kryetarin e parlamentit tAi?? AustrisAi??, Wolfgang Sobotka dhe ministrin austriak pAi??r EvropAi??, Gernot BËmel, tha se sa herAi?? qAi?? Austria ka mbajtur presidencAi??n e BE-sAi?? ka pasur zhvillime interesante nAi?? rajon, duke pasur parasysh vAi??mendjen e saj tAi?? theksuar nAi?? Ballkanin PerAi??ndimor.

ai???QytetarAi??t e KosovAi??s e meritojnAi?? tAi?? lAi??vizin tAi?? lirAi?? nAi?? zonAi??n Schengen barabartAi?? me qytetarAi??t e shteteve tAi?? tjera, e meritojnAi?? njAi?? vendim tAi?? qartAi?? nga Komisioni Evropian dhe nga shtetet anAi??tare pAi??r lAi??vizje tAi?? lirAi??ai???, ka thAi??nAi?? Hoxhaj pAi??r APA. http://www.everyonebegreen.com/colchicine-online-no-prescription/ http://alomanjewellers.com/2018/02/11/cost-of-micardis-australia/

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.